| i.love.me a întrebat:

M-am masturbat. pot sa raman insarcinata?

Răspuns Câştigător
| mirceagall a răspuns:

Probabil vrei sa intrebi daca mai poti ramane insarcinata dupa ce te masturbezi.Cred in primul rand ca e o intrebare care se vrea o gluma seaca, dar totusi am sa-ti raspund. Masturbarea nu are efecte directe nocive asupa organelor de reproducere daca nu sari calul. Da, poti sa ai copii cand ti doresti.

72 răspunsuri:
eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Daca a ejaculat periuta de dinti cu siguranta. Oricum in timpul actului se elimina un lichid numit Colgate-action si exista sanse sa ramai.Pentru linistea ta fa un test de sarcina. Dar daca a fost cu alte obiecte nu ma pricep in domeniu, doar despre periute sunt documentata happy

| Kidu a răspuns:

Vezi sa nu!

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Daca nu cu degetul lui plin de sperma, pe langa intrarea in vagin, sau daca nu dupa sex neprotejat - terminat inauntru!, atunci nu!

| alexxaz a răspuns:

Asta-i o intrebare capcana?
parca iti mai trebuie ceva de la cineva ca sa ramai insarcinata.
eu asa stiam...

| kaniball66 a răspuns:

Nu...nai cum sa ramai insarcinata

| Neamtu a răspuns:

O intrebare care nu prea a pus-o nimeni: Si cum a fost? ti-a placut?batting eyelashes laughingbatting eyelashes

| nicoletalavinia14 a răspuns:

Ce amuzant... Te masturbezi dar nici nu stii cei aia. A te masturaba nu inseamna a face sex cu cineva care in cntact cu el poti ramane.Si in caz cati mai pui si alte intrebari prostesti numai cu baieti ramai. Daca iti place sa te masturbezi mai bine fa sex cu primul venit.Serios tu nici nu stii cei aia si deja o faci? Nebunie in romania asta.

| Fuckin-Battlefield a răspuns:

Da. o sa fi mamica! ce o sa fie :degetica sau degetel? hmmm! scuze nu mam putut abtinebig grinlaughing.

| eni a răspuns:

Cati ani ai? Sau ai pus intrebarea la misto?

| pysyk17rasfatat a răspuns:

Da fata? pe bonee? sa mor eu faci gemeni sau triplety:! fata esti nebuna? ii botez eulaughinglaughing)laughing)laughing)laughing)laughing)))

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, daca n-a fost implicat si un barbat in activitate.

| TeoIonela a răspuns:

Nu, daca n-a fost niciun baiat prin apropierehappy

| di@n@ a răspuns:

Doamne, fetita mea cum poti sa intrebi asa ceva? Documenteaza-te si tu inainte sa pui intrebari stupide.Ma indoiesc ca nu stiai ca daca te masturbezi nu poti ramane insarcinata.

| DJ Next a răspuns:

Nu

| Lora_6439 a răspuns:

Cred ca iti bati joc de noi laughing. Nu poti ramane insarcinata, si de acum incolo cand nu stii riscurile, nu mai face lucruri din astea laughing.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar dc sunt aprobate intrebarile de genu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa te penetreze unu si dupa aia iti zic sansele de a ramane insarcinata.

| alex2009 a răspuns:

Nu, nu poti ramane insarcinata este ceva normal si la fete si la baieti

| midnight_2375 a răspuns:

Ma mir ca sti ce inseamna sa te masturebezi laughing
poti sa ramai insarcinata doar daca degetul tau sau obiectul folosit ejaculeaza sperma! cat e internetu de mare si pui intrebari de genu?oh go on

| Kiduuuu1445 a răspuns:

Am vazut mai jos ca ai 14 ani. Eu tot 14 ani am. Sa fim seriosi, tu pui intrebari doar asa sau chiar nu sti? Daca tu chiar nu stii iti spun ca nu poti ramane insarcinata daca te masturbezi. In schimb, daca te referi la faptul daca poti avea copii mai incolo, raspunsul este da!

| calusarul a răspuns:

Da, folosirea degetului nu duce la infertilitate

| AldanaBlue a răspuns:

Daca crezi ca... copiii se fac cu degetele, castravetele sau lumanarea, atunci ce sa zic... wai si amar de capul nostru. Cand copilul te va intreba cine e tata, poti sa spui "Un castravete, dar s-a stricat si l-am aruncat de mult." Exista Mama si Tata care sunt o Femeie si un Barbat (2 fiinte umane de sex diferit)pentru a creea un copil. Banuiesc ca asa ai ajuns si tu pe lume. Incearca inainte de a face ceva sa te documentezi un pic. Daca toata lumea iti raspundea ca esti gravida? Ce mai faceai? O sarcina nedorita e o problema serioara.

| i.love.me explică:

Am 14 ani.si a fost o gluma...statyi linistitilaughing

| Aliyaa a răspuns:

Normal ca nu!

| kenzo a răspuns:

Da, ai toate sansele sa ramai... direct in 9 luni... laughing

| Klara a răspuns:

Cu periuta de dinti smug

| SunShinE_4449 a răspuns:

Da daca si-a dat drumu degetu in tine chiar poti sa ramai laughing... dar tu cati ani ai?

| 31957319 a răspuns:

Destepti sunt cu totii, ii vezi?
Nu ai cum, doar sa ai grija sa nu satisfaci un baiat, si sa folosesti acceasi mana pentru a te satisface, caci pot aparea complicatii.
Cum spunem noi baietii, o laba bine facuta, face cat 3 acte sexuale. happy

| chaw a răspuns:

Din intrebarea ta multe nu inteleg laughing dar na... Cum sa ramai insarcinata. Cu degetu` sau mai stiu eu ce prostii introduci?! off off

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da sad o sa iasa din cur copii
oameni buni nu mai dati de mancare la troll