| i.love.me a întrebat:

M-am masturbat. pot sa raman insarcinata?

Răspuns Câştigător
| mirceagall a răspuns:

Probabil vrei sa intrebi daca mai poti ramane insarcinata dupa ce te masturbezi.Cred in primul rand ca e o intrebare care se vrea o gluma seaca, dar totusi am sa-ti raspund. Masturbarea nu are efecte directe nocive asupa organelor de reproducere daca nu sari calul. Da, poti sa ai copii cand ti doresti.

72 răspunsuri:
| Kidu a răspuns:

Vezi sa nu!

| andytza a răspuns:

Depinde cu cine te-ai masturbat laughing dar ca sa nu par ironica raspunsul este nu, nu ai putea niciodata sa ramai insarcinata din asta.

| astertix09 a răspuns:

Ce vreti! La 14 ani nu sti prea multe!

| leinad a răspuns:

In nici un caz, nu poate fi vorba de asa ceva.

| midnight_2375 a răspuns:

Ma mir ca sti ce inseamna sa te masturebezi laughing
poti sa ramai insarcinata doar daca degetul tau sau obiectul folosit ejaculeaza sperma! cat e internetu de mare si pui intrebari de genu?oh go on

| Raluca_2845 a răspuns:

Doamne ce intrebarestraight face rolling on the floorrolling on the floor Da ma e posibilwinking Fugi repede la doctor si povesteste`i ce s-a intamplat numai el te poate ajuta.Si grabeste-te ca doar pana in a 3`a luna de sarcina poti face avortwinkinglaughing
Succeslaughing

| Aliyaa a răspuns:

Normal ca nu!

| I.Love.Football a răspuns:

Doar daca folosesti anticonceptionale poti ramane insarcinata prin masturbare rolling on the floor.

| criss86 a răspuns:

E posibil sa fi ramas insarcinatalaughing fa-ti un test de sarcina urgentrolling on the floor

| oana23madrid a răspuns:

Nu ce intrebare stupida...

| di@n@ a răspuns:

Doamne, fetita mea cum poti sa intrebi asa ceva? Documenteaza-te si tu inainte sa pui intrebari stupide.Ma indoiesc ca nu stiai ca daca te masturbezi nu poti ramane insarcinata.

| pysyk17rasfatat a răspuns:

Da fata? pe bonee? sa mor eu faci gemeni sau triplety:! fata esti nebuna? ii botez eulaughinglaughing)laughing)laughing)laughing)laughing)))

| kenzo a răspuns:

Da, ai toate sansele sa ramai... direct in 9 luni... laughing

| iuliancico a răspuns:

Daaaaaaaa...cu Duhul sfant laughing

| TeoIonela a răspuns:

Nu, daca n-a fost niciun baiat prin apropierehappy

| Kiduuuu1445 a răspuns:

Am vazut mai jos ca ai 14 ani. Eu tot 14 ani am. Sa fim seriosi, tu pui intrebari doar asa sau chiar nu sti? Daca tu chiar nu stii iti spun ca nu poti ramane insarcinata daca te masturbezi. In schimb, daca te referi la faptul daca poti avea copii mai incolo, raspunsul este da!

| shineofblood a răspuns:

Pentru ca sa ramai gravida ai nevoi de sperma, degetul nu produce sperma! GOOD! Mai informeaza-te, e plin netul de informatii despre sex!

| alex2009 a răspuns:

Nu, nu poti ramane insarcinata este ceva normal si la fete si la baieti

| SunShinE_4449 a răspuns:

Da daca si-a dat drumu degetu in tine chiar poti sa ramai laughing... dar tu cati ani ai?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu ai pus o intrebare despre mos craciun, daca te prinde mosu nu stiu daca va mai putea iesi pe horn rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa ne dai mai multe detalii ca sa-ti putem raspundehee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi se pare ca intrebarile pe care le pui sunt numai la stho!
si... da... poti sa ramai insarcinata!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@anad, are cateva cateva extremitati cu un coeficient de dilatare mai mare rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar dc sunt aprobate intrebarile de genu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa te penetreze unu si dupa aia iti zic sansele de a ramane insarcinata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da sad o sa iasa din cur copii
oameni buni nu mai dati de mancare la troll

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamneerolling on the floorda.bineinteLesrolling on the floorar trebui sa le spui deja parintilor.huaa.rolling on the floor)da.glumeam.scz.Nu,nu poti ramane insarcinata ca un deget.gandeste-te la viitorul relatiei voastrerolling on the floor)))))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti lol?!?! nu ai cum xD

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar daca te exciti poti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu