anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

M-am purtat cam urat in ultmul timp cu prietena mea, nu am avut increderea in ea, am fost gelos pe toti prieteni ei, m-am enrevat ca nu imi dadea beepuri des ca imi raspundea mai greu pe mess din orice maruntis si total aiurea. Stiu sigur ca ma iubeste enorm mi-a demonstrat de mutle ori, da avem o relatie la distanta si o sa ne vedem peste cateva luni dar totul a mers bine pana acum cateva saptamani cand am avut eu o problema si am cam luato razna, ma ernevam ca iesea afara cu prieteni ei ca mi se parea mie ca nu imi acorda atentie si multe mutle altele, vreau sa stiu ce sa fac sa nu mai fiu asa, nu eram inainte asa mi se pare ca sunt prea posesiv ca nu ii dau aer ca se plictiseste de mine. I NED HELP!

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Bogdane,relatiile la distanta te fac sa suferi cel mai mult si se pastreaza cel mai greu.
Tu o iubesti, ea ti-a demonstrat de multe ori acelasi lucru.
De ce lasi mintea ta sa alerge numai la rau?
Intr-o relatie, fara incredere nu faci nimic.
Trebuie sa stai si sa-ti educi creierul si inima sa invete sa aiba incredere.Stai de vorba cu tine si gandeste logic.
De ce ti-ar face atat rau fiinta care te iubeste atat de mult? Da,paranoia are si ea,logica ei,dar e logica disperatului,a omului care nu are incredere in persoana proprie!
De ce esti asa nesigur de tine? Consideri ca nu ai suficiente calitati sa fii iubit? Nu-i o prostie?
Fii mai calm,controleaza-te si ai rabdare.
Numara zilele care au mai ramas,stabileste in masura in care poti un mic program de vorbit cu ea(seara la ora H,de exemplu),insista sa aiba telefonul mereu pe-aproape si lasa-i toata libertatea!
Crizele tale de gelozie nu fac decat sa inrautateasca situatia.
Nu poti decat sa-ti faci sange rau si pe ea sa o jignesti,sa o ranesti si sa o indepartezi de tine.
Fa in asa fel incat ea sa se nelinisteasca de ce nu mai esti gelos,atunci vei vedea! Las-o "libera",nu intreba,nu cere amanunte,nu te dispera.
Daca arzi de nervi,sun-o,dar o singura data.
Daca nu-ti raspunde pe mess,iesi si nu mai intra in seara respectiva,chiar cu riscul sa-ti pierzi somnul.
Intr-o saptamana,ea va fi aceea care va lua foc,prea mare e schimbarea,ce s-a intamplat,poate ai pe altcineva!
Asta,daca nu-ti place linistea sau,repet,daca preferi in locul unei relatii calme si plina de incredere sa aveti o relatie cu draci si schizofrenii.
Sfatul meu e sa te calmezi.
Sa astepti.
O sa ajungi langa ea.
O sa-i privesti ochii si-o sa-i auzi inima.
Astea,nu mint.
Dirijeaza lucrurile in asa fel, incat cand vei fi langa ea, sa fie tot ale tale!
Mult noroc!

2 răspunsuri:
| answer a răspuns:

Mai continua tu asa si o vei pierde in cel mai scurt timp posibil! Daca o relatie nu se bazeaza pe incredere, singura solutie viabila este despartirea! Asa ca, think about it!

| bogdaniftimie a răspuns:

Dar am incredere in ea, dar uneori nu stiu ma ia asa o PARANOIA foarte mare o iubesc enorm si ea la fel pe mine si as vrea sa incetez odata cu toatea astea.