| Solinutzika a întrebat:

M-am sarutat cu un baiat si credeam ca nu vrea doar o vrajeala. vorbeam la telefon si am mers la un gratar la care a mers si el si cea mai buna prietena a mea. S-a dat la ea si incerca sa o sarute chiar prin fata meastraight face i-a cerut nr de telefon, a intr daca are pr si etc.straight face... dupa 2 zile.imi da mie sms ca ce fac... ca cica nu-s in apele mele.mi foarte drag baiatusad dar ce pot sa fac? sa-l ignor?

15 răspunsuri:
| andreaa0050 a răspuns:

Da,cel mai bine e sa-l ignori, sa vezi daca doar a vrut sa te faca geloasa sau este nesimtit, indiferenta este cea mai buna armawinking

| AdeElLl a răspuns:

Hellooo! ai 11 ani?!
Te.a sarutat bine, dragut dar poate e genu de baiat care umbla din floare in floare crede.ma e dragut dar atata.
Am fost si eu cu un asfel de baiat si era cu mine toate bine dar dupa se ducea la alta si alta si tot asa.Te sarutat dar asta nu inseamna nimic pentru el (poate a incercat sa vada cat de bine saruti si cum nu iiai placut s.a dus la alta)
Renunta gaseste pe cineva care tine la tine nu dar un tip care iti zice pe facebook daca vrei sa fi cu el si sta cu tine pentru imagine)

| Inocentius a răspuns:

Aici sunt 3 motive.Ori incerca sa te faca geloasa, ori nu te place, ori s-a indragostit de prietena ta si nu s-a putut abtine de fata cu tinebig grin.Dar eu cred ca mai degraba incerca sa te faca geloasa, sa te testeze sa vada cum reactionezi daca zici ca a facut asta in fata tahappy

| gabi1203 a răspuns:

Ignora-l,fi indiferenta. Daca vroia sa aiba ceva cu tine, cu siguranta nu facea asa ceva, mai ales in fata ta.Nu merita atentia ta.

| Ovydiw a răspuns (pentru AdeElLl):

Dupa raspunsul tau observ ca tu esti cea de 11ani...
Nu vorbi aiurea daca nu stii despre ce vorbesti. oh go on

| IonutzMariusz a răspuns:

Da-l dracului ca la noi la nimenilaughing

| deea_6544 a răspuns:

Asa mi s-a intamplat si mie dar eu a doua zi am urlat la el si el iar m-a sarutat si m-am calmat si nu a mai facut faze din astea

| Bibbi1507 a răspuns:

Daca tie iti place de el nu are rost sa.l ignori... Vorbeste cu el. Spune.i ca tie iti place de el sau ca il crezi dragut ..chestii de genu si vezi ce spune si el despre tine. Daca nu o sa zica nimic de la sine, intreaba.l tu ce crede despre tine... Si asa o sa.ti dai seama daca si el tine la tine si ar vrea sa formati un cuplu. FUNDA? :d

| VelvetLight a răspuns:

Eu zic ca ar trebui sa vorbesti deschis cu el si sa ii spui ce ai tu pe suflet. nimic nu va functiona mai bine. daca el chiar tine la tine si tu il ignori o sa il pierzi cel mai probabil, iar daca umbla din floare'n floare o sa scapi tu de o nedumerire. crede'ma ca e mai bine sa afli adevarul din gura lui decat sa umbli cu presupuneriwinking

| Solinutzika explică (pentru AdeElLl):

Draga,am 16 aniwinking decat sa faci astfel de comentariu, las-o baltaoh go on am venit aici sa cer sfaturi! Nu jigniri! ok?

| Solinutzika explică (pentru Inocentius):

O prietena, a spus ca a auzit ca vrea sa se dea la fata aia doar sa ma faca geloasa. A cam ras de ea, dar fata se crede tare inteligenta si frumusetea lumii! Vrea doar sa obtina de la ea. sad boh. nu stiu ce sa fac:-s

| Inocentius a răspuns (pentru Solinutzika):

Dragutza eu zic sa-i ceri o intalnire fata in fata si sa discutatzi pe chestia asta sau daca n-ai tupeu vorbiti pe chat sau mesaj si incepi sa-i zici asa:"Am vazut k iti cam place de prietena mea".Il iei putin la misto si apoi vezi ce zice mai departe.

| Solinutzika explică (pentru Inocentius):

Deci. El mi-a dat sms dupa 2 zile dupa ce s-a intamplat faza aia. Si am mai povestit si a spus sa vin langa el [sub forma de gluma] eu i-am dat de inteles ca nu si mi-a spus ca ce-i cu mine, de ce nu-s in apele mele si etc. Mi-a propus sa ne vedem sa vada daca dau inapoi de la intalnire. Iar eu i-am spus ca nu pot, poate afla fata si nu vreau sa-ti stric combinatia. Si a spus ca "NU NU NUU!". Iar dupa a schimbat subiectulhappy Tu ce crezi?

| Inocentius a răspuns (pentru Solinutzika):

Clar vrea doar o aventura cu tine probabil si cu cealaltawinking.Sau se distreaza pe seama voastra.Depinde si cati ani are el.

| AdeElLl a răspuns (pentru Solinutzika):

Nu te.am jignit:*winkinglaughing