Fiecare fata are o tipologie de băiat care ii place sau displace. Dacă unele fete iubesc băieții blonzi, altele iubesc băieții cu parul brunet de exemplu sau șaten, habar n am. Si nu poți schimba asta, foarte rar. Si pana la urma e prietenul tău, de ce sa te deranjeze? schimba cercul de prieteni sau poate dai de vreo fata căreia sa nu i placa băieții blonzi
Eu n-am nimic cu el, doar că într-una le aud p-astea de zic că e blond cu ochi albaștri, mamă ce frumos e. Ca și cu creții, s-au creat niște tipologii.
Ești conștientă că blonzii sunt rari? Dacă arată bine și iese în evidență, este normal ca unele femei să fie înnebunite după el. Este strict responsabilitatea lui cât de permisiv este.
Iar tu ar trebui să fii mândră că te-ai ales cu un tip frumos, plăcut de ceilalți
Nu sunt nici conștientă și nici mândră. Eu sunt băiat, nu fată!
Nu zic nu, dar e cam descurajant să-ți vină vreo două fete să te roage să le pui o vorbă bună la el. Dacă aș avea femeia mea deja n-ar fi asta vreo problemă, n-aș comenta. Oricum le ajut.
Adică să mă plâng „au de ce nu mă vreți"? Poate sunt eu prea orgolios, de asta și întreb
Probabil, eu nu exclud nici asta. Tocmai de asta am împărtășit situația, poate nu văd eu problema