Eu zic ca nu are rost pentru ca vezi si tu bine ca el nu`si da silinta in relatia asta. Mai incearca sa discuti cu el si sa-i explici situatia, iar daca nu se rezolva nimic nu mai are nici un rost sa contiunuati pentru ca se vede ca nu mai simti mare lucru pentru el daca vrei sa va despartiti... :*
Depinde acum daca tu mai simti ceva pentru el. Daca sunte-ti indragostiti nu ar trebui sa dati la totul cu piciorul, daca nu mai simti nimic pentru el mai bine l-ai parasi.
Poate vrea si el ceva nou dar ii este frica sa spuna, sa te paraseasca sau sa fie parasit.Trecui si eu prin fazele astea si dupa ce am rupt relatia la un timp mi-am dat seama ''si ce bine am facut'' chiar daca in acele momente inca eram frustrat de acea destramare.da cum ziceam, despartirea nu mai poate fi evitata sunteti plictisiti amandoi si nu stiti cum sa va evitati.nu-i nimic! femei mai sunt, barbati mai sunt.asa doar va mancati nervii si omorati neuronii.
Pur si simplu lasa-l, daca va cere explicatii spune-i tot ce simti si ce ai scris tu aici.Nu este normal sa iti pierzi timpul cu el cind poti petrece alaturi de altcineva mai bine.Bafta!
E clar ca nu mai estiatat de atrasa de el, cu timpul a reusit sa te indeparteze prin comportamentul lui, cred ca e momentul sa ii explici clar ca nu te mai simti bine cu el si vrei altceva, fiecare pe drumul lui
Din cate spui ai devenit pentru el un fel de accesoriu sau de zgomot de fond, sa nu stea singur cat sta pe net.
Iti faci mai mult rau daca continui asa. E bine sa-i spui clar ca situatia nu mai poate continua si sa-i spui ca s-a terminat.
Gaseste-ti pe cineva care stie sa te aprecieze si sa te trateze ca pe o fiinta umana nu ca pe niste cercei.
Si ce daca sunteti de 3 ani impreuna? Daca lucrurile nu mai merg, e normal sa te saturi. Bine ca nu aveti 10-20 de ani de relatie si vreo 2 copii care sa te traga de poale. Parerea mea e sa il lasi. Probabil o sa iti fie greu(asa cum ziceau si ceilalti), dar mai bine singura.
Nu mai are rost nu vezi ca el nu iti mai da atentie
insa depinde ce simti si tu pentru el
Eu zic sa te desparti de el. Nu prea mai pare o relatie sanatoasa. El nu mai e interesat de tine si nici tu de el. Probabil nu vrei sa dai cu piciorul unei perioade asa lungi de timp pentru ca a intervenit obisnuinta si nu iti e usor sa iti imaginezi cum e sa nu mai fii cu o persoana cu care ai fost 3 ani jumatate. Totusi, relatia voastra e prea monotona...pana si tu ai spus ca te plictiseste ingrozitor. Desi e destul de greu, despartirea de el te-ar mai inviora si te-ar trezi la realitate. Gaseste si tu un baiat care sa observe ca esti mai importanta decat internetul. Bafta! :*
Parerea mea este ca deja aveti o relatie de 3 ani, si ca va puteti spune astfel direct in fata ce suparari aveti. Pari ca-l iubesti, dar la fel de bine ca vrei altceva de la o relatie, deci spune-i direct ce te nemultumeste si daca nu vrea sa accepte o schimbare, fa-o tu in viata ta. Nu trebuie sa te multumesti cu ce ai, poate ca meriti mai mult.
Mult noroc!
Asta nu mai e iubire, fato.
E obisnuinta la el. Dupa 3 ani jumatate a intervenit poate monotonia si obisnuinta in relatia cu tine.
Nu ai spus ce varsta aveti. Ai tot timpul din lume sa gasesti pe cineva care te apreciaza si care iti ofera atentie. Atentia e LITERA DE LEGE intr-o relatie.
--Analizeaza-ti sentimentele si vezi ce simti,ce mai simti fata de el si fata de voi doi. Daca mai simti la fel ca la inceput.
Daca nu, atunci pentru ce pierzi timpul? daca te desparti de cineva, asta nu inseamna ca trebuie sa te desparti cu ura si scandal, sa stii, ci diplomat si civilizat, ii spui ca asta nu mai merge in viziunea ta si ca trebuie sa o luati pe drumuri separate.
Nu-ti pune capat vietii cu relatia asta ...nu suna prea bine dupa cum descrii.
Repet. Iubirea nu se manifesta asa.
Ai grija de tine.
Buna.
Daca in mod verbal nu merge, incearca scris!
Scrie-i pe o foaie A4, 2,3 de cate foi ai nevoie. Ii scrii tot ce te deranjeaza si ce-ti doresti de la el. Cand va vedeti, ii dai foaia/foile sa le citeasca!
Pai cel mai bine ar fi sa va despartiti chiar daca va e greu.Insa,daca totusi ti-e naspa sa dai cu piciorul la 3 ani jumate de relatie,eu ti-as propune sa il ignori pentru o vreme, sa nu il mai suni, cand iesiti in oras sa faci si tu acelasi lucru ca el, stai pe telefon, sa iesi mai mult cu fetele.Cand vede ca te-ai indepartat de el nu ii va conveni, si atunci explica-i cum te simti tu.Asa ar putea sa isi schimbe comportamentul fata de tine. Sper ca te-am ajutat!
Ma mir ca ai rezistat atat langa un astfel de om.
Oare are si parti bune? Ce ai vazut la el?