Lasa-l. Incearca sa-i explici cum sta treaba si daca nu se schimba nimic... la reveder.
Ce varsta ai? Te doare spatele, picioarele? La serviciu stai jos sau in picioare?
Lucreaza si el.Doar ca e mai ok serviciul lui.Nu depune efort fizic...
E greu, si pentru tine, esti in Anglia nu? Masaj i ti trebuie masaj după o zi de muncă, ti a facut cineva vreodata? Ce varsta ai?
Măi, parcă ți-am mai zis eu ție că omul ăla NU e pentru tine.
Dar cred că ești masochistă. Stai fată cu el și fii preș la picioarele lui!
Schimba job-ul, dupa care schimba barbatul. Ordinea nu trebuie sa fie neaparat asta.
El face ceva prin casa sau ceva pentru tine? Te intreaba vreodata cu ce te poate ajuta sau asteptarile sunt adresate numai tie?
Da`i cu spray de gandaci in ochi cand mai refuza sa manance dupa ce te-a pus sa gatesti, apoi iesi pe usa si mergi in oras cu prietenele pentru o noapte lunga de relaxare si distractie. Daca a 2 a zi inca nu s-a linistit, cauta`ti pe altul care sa te aprecieze mai mult.Asta daca nu cumva esti una din acele persoane care se complac in situatia actuala si doar apreciaza o drama buna impartasita si altora.
M as bucura sa am o iubita care sa mi faca ce vreau de mancare, as aprecia, si daca ar avea serviciu greu as ajuta o cand vine acasa, masaje etc, iubitul tau nu te merite pe tine.
Si el ce face in casa?
ca munca se imparte la doi!
Eu as propune sa faceti cu schimbul in bucatarie, unul gateste saptamana asta, celalalt gateste cealalta saptamana.
Spalatul refelor si curatenia, iarasi se imparte la doi!
Vremea cand femeia era sclava si proasta barbatului a apus, acum atat munca cat si placerea, se impart la doi!
Fii fata desteapta si spune-i sa puna mana sa faca, ca nu-i pica nimic!
Rufe le mai pune la masina, dar doar daca il bat la cap.Si dupa imi scoate ochii ca a facut multa treaba, nu stiu ce...Si mancare nu stie sa faca.Dar ar putea sa invete.Sincer eu acum un an nu stiam sa fac mare branza, dar acum am invatat, pentru ca am vrut!
Faceti reguli in casa, dupa cum spuneam, faceti cu schimbul la gospodareala, mai ales daca aveti amandoi servicii si sunteti ocupati.
Eu asta fac cu sotul de peste 30 de ani si vad ca nu am crapat nici unul, iar in felul asta exista si respect pentru e face celalat.
Vezi ca se gasesc carti de bucate, iar daca stie sa citeasca, atunci nu are nici o problema si sa gateasca!
O alta varianta ar fi sa nu-i gatesti nimic, sa-l lasi sa crape de foame, daca nu vrea sa puna mana sa faca asa ceva.
Ieri nu i-am facut nimic de mancare a facut o fata la mine.Dar dupa nu mi-a mai pasat ce zice.Am plecat.
Fetita draga, cum il cresti, asa il ai!
Daca de la inceput il rasfeti facand tu tot in casa, mai tariu, cand va veni de la servici si veti avea si copilasi, el va iesii cu baietii la o bere sa se realxeze, iar tu vei crapa in casa cu copii, mancare, curatenie, samd.
O casnicie sau o relatie de convietuire intre 2 oameni care se iubesc, impune compromisuri de ambele parti!
Ideea cu: "este treaba de femeie" a cazut demult si doar cele care traiesc cu capul in sac, mai aaccepta azi asa ceva.
Singura treaba de femeie, este sa faca copii, asta pentru ca un barbat nu poate ramane gravid si naste, in rest, fiecare munca de pe fata pamantului pe care o poate face un barbat o poate face si o femeie, cat si fiecare munca de acasa, pe care o femeie o poate face, o va face si barbatul ei.
La inceputuri, nici unul din nio nu stiam sa gatim, dar, sa traiasca cartea de bucate, ca asa am invatat!
Daca gandeai cat de cat, nu ajungeai in situatia asta. Numai oameni mai putin inteligenti reusesc sa ajunga intr-o situatie de genul asta si dupa stau si ma intreb, cat de prost sa fii incat sa nu reusesti sa-ti dai seama ce e bine pentru tine si ce nu.
Si noi ce vrei sa iti facem sa venim sa ii facem de mancare? lasa-l si treci la urmatoru.