| heiii a întrebat:

M avut un prieten cel mai bun de care m-am indragostit. el nu stia, iar dupa un timp mi-a spus de ce fata ii plc. eu am incercat sa aflu mai multe despre ea ca sa stiu de cine ii place mai exact, in niciun caz sa concurez cu ea. El a aflat ca am vb cu ea pe mess si s-a suparat foarte tare. mi-a spus ca nu o sa mai vb niciodata cu mine ca nu o sa mai fim prieteni si asa s-a si intamplat dar in schimb el tot incerca sa fie cat mai aproape de mine De ex. daca eu ma duceam in spatele autobuzului. iar el se nimerea sa fie in acelasi autobuz cu mine. dar in fata.venea pana in spate ca sa stea langa mine... iar prietenilor nostri comuni le spune ca incearca sa ma evite. si ca mi'e mi se pare. eu am incercat sa vb cu el. dar fuge de mine.eu m-am mutat dar ajung foarte des in orasul in care stateam(acolo merg la scoala). au trecut aproape 3 ani. iar eu nu'mi pot lua gandul de la el.desi el nu mai vb de mult timp cu mine, dc incerca sa stea langa mine? acum vreau sa merg la el si sa'i spun ca vreau sa ne impacam, dar sincer nu stiu ce e in mintea lui.si nici cum va reactiona. ma mai intreb si daca ce simt eu este obsesie in loc de dragoste(specific ca nu l'am mai bagat deloc in seama in astia 3 ani) imi doresc sa fim macar prieteni

Răspuns Câştigător
| Poison_7046 a răspuns:

Cu siguranta ar trebui sa vorbesti cu el si sa ii spui ca desi a trecut atat de mult timp, ii simti lipsa ca prieten. Sunt sigur ca nu se va face ca ploua si ca va veti impaca. Te-ai gandit ca poate el venea langa tine in speranta ca il vei baga in seama si iti vei cere scuze pentru actul tau din trecut? Este posibil sa fi trecut prea mult timp, dar mai bine incerci. Nu ii spune ca il iubesti, deocamdata o sa iti fie bine asa. Nu cred ca ai o obsesie pentru el, obsesia trece cand nu mai vorbesti cu acea persoana si nu ar fi trecut nici macar 2 saptamani fara sa vorbesti cu el. Succes!

5 răspunsuri:
| heiii explică:

Si daca ma mai puteti ajuta cu inca ceva. daca totusi ma voi duce la el ce as putea sa'i spun? a trecut atata timp incat chiar nu stiu ce sa'i spun.

| JustRally a răspuns:

Daca nu incerci, niciodata nu vei stii ce puteai castiga.
Da, poate ca e o obsesie fata de el, si faptul ca vrea sa stea pe langa tine e un semn.
Incearca sa vorbesti cu el si vezi ce se intampla ca asa cu presupusu nu se ajunge nicaieri big grin.
sper ca ti-am fost de folos. succes tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai si mie misa intamplat la fel numai ca mie mi-a dat o felicitare si el ma spiona si eu am rupt-o si s-a suparat si nu pot sa imi iau gandu de la el de 4 ani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai putea sa ii sp ca regreti ce s-a intamplat atunci si ca doresti sa fiti din nou prieteni...

| zooey a răspuns:

Au trecut 3 ani, cred ca ar fi cazul sa vorbesti cu el, baietii sunt intotdeauna mai orgoliosi sau chestii de-astea poate si el se gandeste la acelasi lucruwinkingcrezi ca daca ii zici va fi mai rau de atat? In nici un cazwinking