Nu e bine sa judecam pe altii... are cine sa se ocupe de treaba asta! Am patit si eu aceeasi chestie; vorbim de ultima relatie a mea inainte de actuala!
Dupa ce n-am vazut de drum, la cam o luni s-a afisat cu un baiat care imi spunea ca a avut de ales dintre mine si el!
Stii cum suntem noi... ma consideram cu cateva clase peste "rivalul meu direct", dar pana la urma nici cu el n-a mers treaba!
Mereu ma gandeam cum a fost posibil; eu baiat cuminte, muncitor si pe deasupra prieten bun cu tatal ei (munceam la aceeasi firma) iar baiatul ala le avea pe toate: bautura, droguri (da, droguri, vorbesc la modul cel mai serios, fura, in fine, era genul pe care fetele il cam evitau fetele...)
Gandurile s-au maturizat intre timp; acum o spun din toata inima ca sunt bucuros ca nu s-a "legat" nimic intre noi!
Dovada e foarte simpla: la cinci ani si jumatate de atunci, eu ma simt un baiat fericit si in siguranta, pe cand ea, sarmana, e greu de ea!
Pana la urma imi pare rau pentru ea ca atat de pretentioasa parea, incat credeam ca doar la Holywood isi poate gasi jumatatea, dar a ales pana a cules "altul" si mai si!
Pana la urma, tu esti copil, iar timpul o sa-ti dovedeasca faptul ca ai avut de invatat ceva din toate experientele astea.
Eu mereu o spun: va veni ziua in care vei fi si tu fericit!
Sa fii iibit!
TU crezi ca esti singurul baiat parasit?
Gandeste-te ca au fost cupluri care s-au despartit si dupa ce s-au casatorit(si au avut si copiii) daca au gasit pe altcineva.
Da, stiu nu e corect sa simti parasit, tradat.
Esti tanar, ai viata inainte, fete mai sunt.
Obisnueste-te cu ideea ca fata respectiva nu mai este cu tine.
Din cate observ esti mai cioban decat el, desi nu esti "taran, prost de la sat".
Nu pui problema cum trebuie.
Daca asa-i nivelul ei, de ce te mai agiti?!
Incearca sa cauti o fata de nivelul tau si nu te mai uita dupa toata panaramele.
Mai baiatule cand ti-a trage una un taran tocmai din taranoaia te trimite 3 km inapoi.
Poate tipul are caracter tu te-ai intrebat asta vreodata?
Si inca ceva. Fata nu te place, daca ti-a dat flit.
Fratioare daca nu mi-ai inteles intrebarea te rog macar sa te porti cu bun simt. Si apropo imi place la nebunie poza ta de coperta cu tractorul
Ma inclin in fata lui si imi pare rau pentru ea... daca imi da cu jet..ramane pentru totdeauna..scuip si eu si de lins nu se pune problema
Presupun ca unii s-au simtit in pielea protagonistului despre care spuneam, oricum va multumesc celor care ati dat raspunsuri adecvate.
Hfjivdubn întreabă:
anonim_4396 întreabă: