| Fericire04 a întrebat:

Ma baietiilorr maaa`. ce va inmuiati asa cand vedeti niste tzatze` si un cur`bun`? ce va imaginati`laughing).
P. S: Va facem`winking!

13 răspunsuri:
| Klepto a răspuns:

I-auzi la tine tu nebuletinato, macar ai "tate` si un cur`bun" de vorbesti de ele? Ma bucur ca ne impartasesti faptul ca ti le si arati.
A gasit nebuletinata de tine pe net un baiat in care umbla hormonii si este mai nebuletinat decat tine si "l-ai facut".
Imi imaginez societatea fara nebuletinate ca tine... vis ar fi ala.

Macar ai dreptate intr-o privinta, ma faci... sa vomit cand te aud.

| GoodGuyOviCONTSUSPENDAT a răspuns:

Eu nu ma inmoi, ma intaresc. devil

| Comeandtellmesomething a răspuns:

Si asa se face praf limba romana...

| Monica_7453 a răspuns:

Saracu limbu roman straight face

| Monica_7453 a răspuns:

Saracu limbu roman straight face!

| rapa a răspuns:

Se imoaie aia care nu au mai vazut:p

| AdRiAn_9543 a răspuns:

Iti arati tatzele si curul in public, ce fetita rea esti ma nebuno laughing

| flori210 a răspuns:

Uite...nu te supara pe mine...dar tu vrei sa-i faci pe baieti s nu se mai uite dupa o femeie cu forme atragatoare pentru a nu-ti mai baga tu unghiile in gat? spune-mi, crezi ca vei reusi? si nu stiu de ce dar am presimtit ca tu nu ai un corp asa grozav, nu?

| YingYang a răspuns:

Mai-intai invata pzda sa scrii correct fara atatea semne si de nici-un sens. si in al-doilea rand. sa-neo sugi la totii pentru-ca esti prea proasta si urata ca-sa stii macar ca ce zici.
Iar de imaginat... imi imaginez eu ca ce bine mi-o sugi tu si restul javrelor care is asa ca tine, p-la cu mustar si cu maio.

P.S: Date'drquwinking!

| ililililililililililililililililili a răspuns (pentru YingYang):

Eşti tu prea prost, prietene! Învaţă tu să scrii, nu ea.
1.Mai întâi fără -
2.Correct cu un singur r, corect
3. Fără atâtea semne si de nici-un sens. Nu prea am înţeles ce-ai vrut să zici, însă niciun se scrie fără -
4.Pentru că fără -
5.Maioneză poate, nu maio
6.Dă-te, nu dăte
Te pup, analfabetule!

| floryyn91yy a răspuns:

Numai fatalaii sa imoaie, women((

| MeyBro a răspuns:

@OlteniaEternaTerraNova 10+.

Pai, pur si simplu e omenesc sa ne uitam la sanii vostrii si la funduletul vostru. happy