I-auzi la tine tu nebuletinato, macar ai "tate` si un cur`bun" de vorbesti de ele? Ma bucur ca ne impartasesti faptul ca ti le si arati.
A gasit nebuletinata de tine pe net un baiat in care umbla hormonii si este mai nebuletinat decat tine si "l-ai facut".
Imi imaginez societatea fara nebuletinate ca tine... vis ar fi ala.
Macar ai dreptate intr-o privinta, ma faci... sa vomit cand te aud.
@OlteniaEternaTerraNova 10+.
Pai, pur si simplu e omenesc sa ne uitam la sanii vostrii si la funduletul vostru.
Mai-intai invata pzda sa scrii correct fara atatea semne si de nici-un sens. si in al-doilea rand. sa-neo sugi la totii pentru-ca esti prea proasta si urata ca-sa stii macar ca ce zici.
Iar de imaginat... imi imaginez eu ca ce bine mi-o sugi tu si restul javrelor care is asa ca tine, p-la cu mustar si cu maio.
P.S: Date'drqu!
Uite...nu te supara pe mine...dar tu vrei sa-i faci pe baieti s nu se mai uite dupa o femeie cu forme atragatoare pentru a nu-ti mai baga tu unghiile in gat? spune-mi, crezi ca vei reusi? si nu stiu de ce dar am presimtit ca tu nu ai un corp asa grozav, nu?
Eşti tu prea prost, prietene! Învaţă tu să scrii, nu ea.
1.Mai întâi fără -
2.Correct cu un singur r, corect
3. Fără atâtea semne si de nici-un sens. Nu prea am înţeles ce-ai vrut să zici, însă niciun se scrie fără -
4.Pentru că fără -
5.Maioneză poate, nu maio
6.Dă-te, nu dăte
Te pup, analfabetule!