Problema nu e la tine...e mai rar să-ți găsești pe cineva ok...doar trebuie sa aștepți
Dacă îți dorești o relație serioasă, este mai bine să rămâi singură decât să te implici în ceva ce nu îți aduce fericire sau stabilitate. Faptul că ai standarde clare este un semn de maturitate. E mai bine să aștepți pe cineva care îți împărtășește valorile și dorințele decât să te mulțumești cu o relație superficială. Să fii singură îți oferă libertatea de a te concentra pe tine însăți, de a-ți construi propria viață și de a atrage pe cineva care te respectă cu adevărat.
Oamenii și-au pierdut din valori,cam majoritatea sunt o apa și un pământ,nu prea mai vezi oameni cu principii,cu valori cu integritate morală, oameni sinceri și seriosi decat copy and paste!
Eu sunt scârbit de societatea asta sincer, nu cred că se va mai redresa. Oamenii au devenit foarte răi și mârșavi, nu poți să mai ai încredere în nimeni decât în tine.
Caută și tu bărbați mai maturi, nu fraieri!
Poate o sa ti se para dur ce-ti spun: cauta-ti sot printre pocaiti sau ortodocsi fanatici. In generatia ta cam astia sunt singurii dispusi sa se angajeze intr-o casatorie și s-o sustina pe termen lung. Eu unul nu sunt religios.
Adica religia e importanta nu pentru ca ar fi adevarata, ci pentru ca te forteaza sa fii familist.
Religiile sunt conceptii subiective, deci nu pot fi adevarate in mod obiectiv.
Cauta-ti pe cineva la facultate, cu siguranta sunt si zeci de baieti singuri, linistiti care-si doresc acelasi lucru.
Inceteaza sa mai cauti online fiindca ai toate sansele sa gasesti numai ce nu vrei, smecheri pusi pe sexuit si atat.
E normal sa iti doresti o relatie serioasa dar nu cauta neaparat asta, e ok si sa incerci putin sa vezi cum merge. Ai 24 de ani, e timpul sa experimentezi. daca incepi de la inceput ca vrei ceva serios nu o sa incerce nimeni ceva serios cu tine...
Doar intra intr-o relatie fara sa ai mai asteptari si vezi ce iese...pana la relatia aia serioasa poate o sa ai 5 relatii "neserioase" dar e ok, asa functioneaza
De acord cu tine dar ei nu vor sa se implice intr o relație. Strict aventura sau o prietenie cu beneficii.
In acest caz, probabil tipologia de baiat pe care o doresti tu este gresita. Esti atrasa de un anumit gen de baieti care asta isi doreste
Cum sa primesti hate ca esti sincera si ai niste valori morale?
E perfect normal sa-ti doresti o relație sănătoasă. Adica o relatie serioasa. Nu stiu de ce tot eviti sa spui: RELATIE SERIOASA.
Sunt nevoi umane si firesti, sa ai pe cineva alaturi, cu care sa impartasesti bucurii, iubire, afectiune.
Tipii aia care spui ca fug de tine cand aud ca nu vrei aventuri, oare cum se simt ei cand raman cu ei insisi? Foarte singuri!
Daca nu observa asta acum, vor observa la un moment dat!
Totusi, ca un sfat: doar cand intalnesti baiatul potrivit, de care iti place tie si simti ca sunteti pe aceeasi lungime de unda, doar lui sa-i spui ca iti doresti o relatie serioasa.
Restul sunt doar atat: intalniri, iesiri. Vezi tot felul de oameni si ii vezi asa cum sunt. Nu trebuie sa sari in pat cu nimeni, nu fa nimic din ce nu simti si nu-ti doresti.
Tu din experientele astea trebuie sa-ti dai seama daca e ceva ce-ti place si ce nu-ti place.
Da, e normal. Cu răbdare (și ceva noroc) vei găsi.
Uită-te cu atenție mai ales spre băieții mai retrași, timizi (dar nu excesiv!)
Nu este nimic în neregulă cu tine, tu ai spus clar ce îți doreşti şi lor nu le-a părut ok, de aceea au plecat.
Este normal sa iti doresti o relatie sanatoasa si ok.
Este normal sa iti doresti aventuri si prieteni cu beneficii.
Nu este vorba ca ce iti doreai tu era,, anormal'', ci ca ii cereai acel lucru pesoanei care isi dorea fix opusul.
Din moment ce atragi acelasi tipar de barbat, problema este la tine. Tu ii alegi, tu ii accepti in viata ta. Stiu ca poate suna dur, dar asta este adevarul. Ceva undeva este, insa doar un psihoterapeut isi poate da seama. Posibil sa fii indisponibila emotional fara sa realizezi, si de aici si efecul - atragi acelasi tipar de persoane.
Personal eu inca nu am gasit o fata ca tine, daca e adevarat ce zici. Am incercat si eu dar se pare ca fetele din ziua de azi le poti cumpara cu bani. Ultima a plecat cu un vagabond cu 6 clase fara servici, din iubire. Acum sunt amandoi vai si amar.
Personal, la 27 de ani m-am resemnat cu gandul ca nu o sa gasesc o fata ca lumea si ar fi bine sa o faci si tu, fiindca marea majoritate a baietilor vor doar ***. Sau dupa 2-3 runde te expediaza.
Este important să ții cont că nu ești singura care se confruntă cu aceste dificultăți și că relațiile de calitate nu vin întotdeauna imediat. Gândește-te la modul în care ai întâlnit persoanele respective. Dacă ai avut experiențe negative cu persoane care caută doar aventuri, poate ar fi bine să îți schimbi cercul social.Chiar dacă îți dorești o relație serioasă, nu te teme să explorezi și să cunoști oameni noi. Decât să te implici într-o relație superficială este mai bine să aștepți pe cineva care îți împărtășește valorile și dorințele. Toate acestea necesită timp. Lucrurile nu se vor întâmpla peste noapte. Este normal să te simți frustrată, dar nu lăsa aceste experiențe să te descurajeze. Continuă să îți menții standardele și să cauți ceea ce îți dorești.
Thomas Edison este cunoscut pentru numeroasele sale experimente nereușite înainte de a realiza invenții de succes. De fapt, se estimează că Edison a efectuat peste 1.000 de experimente nereușite în încercarea de a dezvolta becul electric. El însuși a spus că „nu am eșuat, ci am găsit 10.000 de moduri care nu funcționează" Această abordare perseverentă a fost esențială pentru succesul său, demonstrând că eșecurile sunt parte integrantă a procesului de inovație.
Succes!
Mergi pe la biserici unde se încurajează relațiile intre tineri care duc la casatorie, de exemplu biserica. Misio Dei din Timișoara