| Summoning a întrebat:

Ma consider urat si imi e frica sa ii spun unei fete ca o plac fiindca stiu caci ma v-a refuza cu siguranta.De ce nu sunt si eu atragator ca toti ceilalti baieti?

Răspuns Câştigător
| IsabelaIssa a răspuns:

Buna intrebare! Asta zic si eu despre mine, dar poate ca nu toata lumea te vede cum te vezi tu. Se va gasi tot timpul unul mai frumos, mai destept, mai bogat si mai si mai. important e ca cine te place sa te placa pentru ceea ce esti si cum esti, si sa ai suflet bun si frumos happy Sincer iti spun ca am amici urati cu suflet bun si deja nu ii mai vad asa urati. Bunatatea ii ajuta pe cei din jur sa te vada mai frumos. Daca mai esti si urat si mitocan, atunci devii cel mai insuportabil om! Daca fata respectiva nu stie sa iti aprecieze calitatile sau nu e interesata de tine poate ar trebui sa te reorientezi catre o alta fata. Sunt destule care poate chiar te plac si tu nu sti happy

17 răspunsuri:
| michael19 a răspuns:

Fiecare e frumos in felul sau.si daca spui ca esti urat, mai uitate in oglindawinking

| Plushul a răspuns:

Nimeni nu este perfect asa ca nu jigni singur ca iti faci rau iar daca vrei sa ii spui respecrivei fete ca o placi spune-o nu amana pentru ca asa te vei elibera de stresul acesta.Dar tebuie sa merite ca sa ii impartasesti asemenea sentimente, adica de exemplu daca te jigneste nu are rost sa tii la ea dar daca se comporta frumos ori pur si simplu este indiferenta fata de tine ai putea incerca.

| blueheart a răspuns:

Hei! Fiecare are o calitate pe care trebuie sa si-o puna in evidenta. Timpul mi-a demonstrat ca persoanele frumoase au foarte rar un suflet frumos. Frumusetea vine din suflet si e cel mai important. Frumusetea exterioara dispare cu timpul, cea interioara ramane pentru totdeauna.
Persoanele frumoase sunt placute de cei din jur pentru putin timp in schimb cei cu un suflet frumos vor ramane in inima celor care i-au cunoscut pentru totdeauna.
Nu-ti face probleme! Cine are ochi sa te vada te va vedea cu siguranta si va stii sa aprecieze ce ai tu de oferit.
Traieste-ti viata frumos, pastreaza un zambet cald, daruieste iubire si vei fi iubit pentru ceea ce esti.
Succes! happy

Răspuns utilizator avertizat
| WillWright a răspuns:

Eu nu inteleg, de ce toti pun accentul pe aspectul fizic?!
Conteaza ce e inauntru!

| BlackDice a răspuns (pentru WillWright):

Femeile nu se mai uita la ce-i inauntru ci la cum arata si la ce are in pantaloni si in buzunar!

| neutrino a răspuns:

Ghinion.

Răspuns utilizator avertizat
| WillWright a răspuns (pentru BlackDice):

happy Nu toate, la fel cum si barbatii nu vor intodeauna numai sex, ci mai au nevoie de iubire!
Da, sunt rare de genu asta, dar sunt! happy

Cum ar fi tu?

Nu conteaza sunt eu sau nu, asta nu ajuta cu nimic! Conteaza ca nu toate se uita numai la buzunare si la aspectul fizic!

Doar 1 % nu se uita, restu99 da!

Pai de ce nu?! Daca majoritatea barbatilor vor doar sex?!
De ce sa nu vrem si noi atunci doar bani?!

Si atunci avem dreptul sa va spunem curve nu? nu e nici o jignire dar tu asta faci!

happy Curva e alt cv, cauta explicatia daca nu-ti poti da seama, si nu poti face diferenta dintr-o "femeie ce profita" (la fel cum face-ti si voi) si o "curva"!

Curva= femeia care iti satisface anumite placeri!
exact si voi : voi oferiti placere si noi va dam bani, doar ca se intampla indirect chestia asta! deci las-o asa! discutam in alta parte daca vrei ca aici nu-mi place!

| Roman_Catalin_1994 a răspuns:

E greu sa fi placut de cineva pentru ceea ce esti, cum arati cand in ziua de azi toti si toate se uita dupa aspect si alte lucruri sau cel putin in prima faza. Sincer si eu ma simt la fel, insa ce poti face tu e sa fi tare si sa incerci.