Nu trebuie sa pui botul la toate c*caturile. Cine te place te place asa cum esti si daca tu crezi ca toti copiii te vor arata cu degetul sa stii ca nu e asa. Prin ce treci tu, e o situatie extrem de normala pentru adolescenti. Nu-ti fie frica, succes!
Pa, pa.
Eu sincer nu te inteleg, de ce il ignori? daca te place de ce tii cont ca e un baiat popular? important este ca si el te place, poate ca s-a saturat sa fi indiferenta cu el si de aceea a si lasat-o balta.Eu propun ca data viitoare cand va intalniti sa-l intrebi ce are de gand, ciupindu-va si ignorandu-va nu ajungeti nicaieri... daca el nu e in stare sa puna piciorul in prag fa-o tu, nu ai nimic de pierdut. Sper ca ti-am fost de folos :*
NU, nu esti pe drumul cel bun. Nu continua asa vei avea de pierdut. Daca va aparea alta fata? Poate el e interesat de tine. De ce nu faci primul pas? O sa te faci de ras? Nu prea cred. Nu ai de ce sa fi timida! Spune-i clar. Tu ma placi sau ce? Fara ocolisuri fara nimic, ia-ti inima in dinti si du-te la el sau scrie-i pe facebook, pe messenger oriunde. Doar spune-i pentru a iesi din toata situatia asta. Daca el chiar vrea sa aveti o relatie, bun. Daca nu vrea, tot bun. Exista milioane de baieti nu e capat de lume. Iti urez succes!
Pa, pa.
Faza e ca nu vreau sa zica dupa aia prin scoala chestii gen: aia m-a intrebat daca o plac... poate sa si infloreasca chiar sa zica k i-am cerut eu prietenia.