| sopranaCadaverica a întrebat:

Ma face homofoba faptul ca mi s-a facut scarba, simt repulsie dupa ce o persoana pe care am sarutat-o de mai multe ori mi-a spus ca este atrasa si de barbati? Nu e vorba de gelozie! Dar pur si simplu acum nici sa il mai iau in serios nu pot. M-a scarbit total ideea

19 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Mă tem că da.
Știu cum e - și eu sunt bi, iar când am spus unor fete chestia asta nu m-au mai privit ca înainte să știe asta. Deși eu sunt același...

| sopranaCadaverica explică (pentru mihai69):

Nu e ura propriu-zisa, de fapt. E pur si simplu un simt inexplicabil de instrainare fata de persoana. Logica imi spune ca nu ar fi o piedica, dar totusi, simturile dicteaza altfel.

Răspuns utilizator avertizat
| mihai69 a răspuns (pentru sopranaCadaverica):

Nu e musai să fie ură; respingerea și nepriceperea (în sensul de ne-înțelegere) cuiva doar pentru că e altfel decât îl credeai chiar doare...

Am mai reflectat la asta si cred ca amicitia nu ar fi afectata. Dar contact fizic (sexual) n-as mai putea face. A murit atractia

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai tu ai ceva feminin? Si daca e atras de tine, practic tot de un baiat e atras
Daca avea foot fetish il intelegeailaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, și homofoba, și geloasa. Ești nesigură pe tine că femeie și acum te simți dublu amenințată pentru că are mai multe opțiuni. Probabil ești și genul ăla care crede că dacă ești bi te atrage oricine, oricând
Nu are cum sa te afecteze atât de tare preferințele altora, oamenii au tot felul de placeri, ce o sa faci o sa dai jet la toți bărbații până găsești unul care crede că-i păcat să o faci altfel decât în poziția misionarului?

| sopranaCadaverica explică (pentru anonim_4396):

Mersi :*

Mai, nu sunt indragostita de el, nu am de ce sa fiu geloasa - e cale lunga pana acolo, cel putin la mine. Noi ne stim abia de un an si nu e vorba de relatii. Gelozia tine de instinctul posesiv, sa doresti sa il ai, sa fii doar tu in centrul intereselor lui. Eu nu mai vreau asta, tocmai. Nu mai simt atractie fizica... La inceput il percepeam ca tipul misterios, masculin si dominator (un fel de ideal etern barbatesc), dar am ramas masca atunci cand am aflat. Si nu orice barbati ii plac, doar aia pana in 25. Am mai zis, nu-l urasc, dar nu ma mai pot apropia de el fizic big grin Daca erai in locul meu, nu cred ca nu te-ai fi simtit cel putin bizar.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru sopranaCadaverica):

Normal că-i plac aia până în 25. Ce să poate sa-ti placă mai încolo la ei, chelia și burta?

| Ovidadaudinbuci223 a răspuns:

Trebuie sa constientizezi faptul ca exista persoane gay. si eu sunt si sunt mandra de mine! te pup ( :* ) si ai grija de tine.
cu drag ovidadaudinbuci223
daca te razgandesti poti sa pui mana pe buciwinking

Lasa ca nu-s cheliosi/burtosi aia intre 25 si 40 big grin Depinde cum se intretine fiecare

| mihai69 a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu sunt (mult mai) încolo de 25 și încă n-am reușit să fac rost nici de burtă, nici de chelie! big grin

| mihai69 a răspuns (pentru sopranaCadaverica):

De parcă înainte ai fi vrut să-i dai tu fecioria...winking
Pe bune?!?

| Dragosdoar a răspuns:

Toti avem o atractie fata de sexul opus,inclusiv barbatii care se dau ei mari hetero,o au acolo cat de mica,dar si-o inhiba la maxim. Uite de exemplu,pe mine ma innebunesc actori aia vestici gen arnold scwarzenegger sau lundgren. La femei se manifesta mai multa aceasta atractie. Pe cate nu le ai auzit ''vai ce frumoasa e aia'' ''ce buze are'' ''e super draguta''.La ele se manifesta altfel,poti vedea asta de cand sunt mici,cand se tina de mana sa se duca la scoala.
Deci, dc tie nu ti miroase bine aerul lui de si pe-o parte si pe cealalta, nu te condamna nimeni, treci mai departe si sari peste calitatile lui de barbat care spui ca te au impresionat la inceput. Aia e, dc asa iti dicteaza natura ta, nu vad nicio homofobie si mai stiu eu ce prostie.

| Endoryus a răspuns (pentru mihai69):

Nu trebuie sa te simti. Pe langa faptul ca e troll e si plina de stereotipuri.

| mihai69 a răspuns (pentru Endoryus):

Păi nu mă simt; eu de fapt îmi făceam reclamăwinking
rolling on the floor

Yaaaamy! laughing

| GabiDumitrescu a răspuns:

Ei, prostii. E o treaba personala cum percepi tu asta. Homofobie ar fi daca eu sa zicem ca vin si aplic la un job la firma ta, toate bune, ma angajezi, dupa o perioada in care totul merge snur, afli ca sunt gay si incepi sa imi cauti nod in papura ca sa ma dai afara. Other than that, in scenariul de fata... poate exagerezi un pic ca persoana ti-a zis ca e atrasa de acelasi sex - nu ai detaliat, poate omul are doar un feeling asa si nu are de gind sa se cupleze cu alti barbati. Legat de luatul in serios, faptul ca omul s-a deschis in fata ta si ti-a marturisit asta e de apreciat, nu de tratat fix invers.