Frt problema e ca din cauza varstei nu pot fi asumati.Sunt fete mai nou la 12-13 ani care sunt insarcinate, in primul rand ca nu e deloc ok pentru sanatatea lor insa la varsta asta nu pot fi asumati iar cei cu care sunt insarcinate iti dai seama de la inceput ca nu le-au luat din iubire.Majoritatea cu care sunt insarcinate sunt majori asa ca.
Eu sincer ffff rar în viața asta m-am protejat.si cam mereu am ejaculat in interior.Da am avut noroc că nu a rămas niciuna.si analize am făcut deci nu am probleme sa nu pot face copii
Nu e sfarsitul lumii, dar este tragic cand nu iti mai poti termina studiile si ajungi sa fii abuzata de patroni, sa te chinui cu banii putini pentru traiul de zi cu zi plus copilul. Faptul ca acel copil risca sa ajunga in acelasi cerc vicios se apropie de un scenariu la fel de sumbru ca sfarsitul lumii.
Adica esti ignorant, mai.Nimanui nu-i place sa-si distruga viata.Stai linistit ca si tie iti place sexul, iar daca ai fi femeie tot ti-ar placea. Vorba asta e pur si simplu penibila in anumite contexte.
Ai ramas insarcinata? Dar ti-a placut.
Te-a violat? Ee, ti-a si placut.
Te-a omorat? Ti-a placut.
Ala major trebuie sa aiba mai mult creier....nu invers.De ce se tot da vina pe fete, stiind ca multe sunt manipulate? Sigur ca sunt si care fac dinadins, insa vorbiti de parca toate o cauta cu lumanarea.
Normal că la toți ne place.ma refer că unii o fac fara cap și apoi dispera pe aici.
In primul rând, batbatii si băieții le lasa insarcinate.
In al doilea rând, poate unele nu vor sa se întâmple asta, nu crezi?
Pai chiar o cauta.Manipularea si influenta proasta NU EXISTA.Fiecare stie ce face si ce vrea sa faca. Daca te lasi condus de altii ai pierdut tot in viata, ai pierdut chiar si viata.La varsta asta esti destul de matur sa faci diferenta dintre bine si rau si sa iti dai seama cine isi bate joc de tine si cine va ramane
Nu aberez cu absolut nimic.In zilele noastre adolescentii sunt extrem de deschisi la minte si independesti.Am copii in sala care stiu exact ceea ce isi doresc de la viata si au inceput deja sa munceasca pentru asta.Mereu ii vad cum mediteaza asupra sfaturilor pe care le dau si chiar stiu sa deosebeasca binele de rau.Si atentie, nu e un caz, sunt zeci de copii
Ok.Si eu stiu cazuri complet diferite.Chiar si asa, maturitatea in adevaratul sens incepe pe la 24 de ani, in niciun caz in adolescenta.Ca poti spune despre unii ca sunt mai maturi decat alti elevi, e altceva.
nikolettta întreabă: