anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mă gândesc la ceva.
Am auzit multe persoane folosind expresia : „a face prostii" sinonim pentru „a face sex", sau „a face dragoste" ca antonim la același lucru.
Nu înțeleg de unde până unde asocierea asta? De ce e considerat sexul „o prostie", ceva scârbos/murdar, de parcă ai comite o infracțiune și nu actul reproducerii?
Mi se pare un mesaj subtil, involuntar transmis, spre tineret, și anume că sexul e ceva nonconformist, deci ei s-ar simți „interesanți" dacă s-ar băga în lucruri interzise.
Devine prostie când capeți vreo problemă și nu te-ai asigurat că va fi ok de dinainte...
Sau pudoarea prostească „faceți dragoste, nu sex!" unde (conform sfințeniilor pe care le-am întâlnit nu doar pe TPU) înseamnă actul ăla tip softcore, cu sărutări și doar cu sex vaginal sau ceva de genul. Bine! Atâta timp cât omul acela se simte bine, oricum ar face-o, ambii participanți au o experiență plăcută, cine vă credeți să determinați ce e bine și ce nu e? Cum vă permiteți să îi judecați pe acei oameni pentru ceva ce-i privește doar pe ei, să le spuneți ce să facă sau nu în intimitate (mă refer la modul general)?
Că tot veni vorba, ce aveți cu sexul oral? Cum adică „sex ca animalele"? laughing lol, dimpotrivă. Animalele nu au sentimente și nu simt vreo plăcere, o fac doar pentru a perpetua specia. Acelor oameni le place, sunt creativi și fac tot posibilul să se distreze cât mai mult. Eu zic că e total opusul.
Iar dacă vi se pare scârbos, atunci substanța intrată în vagin (fără ea nu ați fi existat) de ce este agreată mai ușor? Interesaaaant. ☺

55 răspunsuri:
| xBlindBeauty a răspuns:

Asa-mi spunea bunica cand eram mica si erau diferite scene, ca oamenii fac "prostii" laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru xBlindBeauty):

„Bunica".
Bine zis.
De ce totuși unii și unele-s „bunici" deși-s tineri și tinere?

| xBlindBeauty a răspuns (pentru anonim_4396):

Probabil le e rusine sa zica in public "sex" si zic prosti.

| unknøwn a răspuns:

Programare socială cât cuprinde.
Sclavi ai societăţii.

| Danysan a răspuns:

Asa au unii gandirea doarece au fost educati sa fie in felu asta. Categoric noi tanara generatie nu pot spune ca avem aceste complexe atat de mult cum o au cei mai in varsta.A face Dragoste e oki, dar pana la urma tot te culci cu iubitu /iubita asa ca tot sex e -dar cu sentimente.Cred ca e oki daca Pe Viitor o sa ai un Bebe, nu cred ca va fi foarte incantat sa afle ca a fost facut in urma unei partide nebune de sex cu oral, anal si vaginal. Cand vrei sa ai pasiune faci Dragoste sau ca sa ai un Bebe.Mda sexu e pentru distractie si relatie -si nu ar trebui sa fie un TABU cum il considera unii.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Danysan):

Lol rolling on the floor
Îți dai seama cum ar fi să-i spui la șase ani „mami și tati te-au făcut dintr-o prostioară mică, odododo. Mami a făcut prostii cu tati și ai ieșit tuuuuu :3 ".
Zici că îi spun că e un avort nereușit.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pe bune, cu intrebari de genul strici tot farmecul, oh booyy

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Farmecul a ce? TPU n-are farmec de luni de zile. Pup.

anonim_4396

Lasa, ca o sa te prinzi tu la un moment dat, si nu ma pupa

anonim_4396

Da, știu, dar mai bine să stric „farmecul" decât ca oamenii să se condamne ca orbii unul pe altul. ☺

anonim_4396

Sincer, nu prea înţeleg nimic din răspunsurile tale, nici din întrebări, sunt prea academice, ca să nu zic,, de lemn, oricum atunci când o să te enervezi pe un tip cred că o să-i zici, băăăăi substanța intrată în vagin, ai grijă.

anonim_4396

Bănuiam eu că am defectul ăsta, mersi de observație. laughing

anonim_4396

Lasa ca unora le place cum gandesti, lollaughing

anonim_4396

Serios? Altceva ce mai știi? laughing

anonim_4396

Mie nu prea imi place, gandesti prea profund, insa unora le place atat de mult, ca vor sa iti spuna in particular

anonim_4396

Cel de mai sus e disperat, de-aia nici nu i-am răspuns.
Chiar dacă ești mediocră și arăți că ești fată mai deschisă, tot o să primești răspunsuri de genul, ba chiar invitații la „împerechere".
Da, mă gândesc la toate cretinitățile și-mi fac viața grea când lucrurile au uneori o rezolvare mai simplă și mai evidentă. Știi, fetele tind să dramatizeze și să amplifice orice tâmpenie.
Uite așa vă disperăm pe voi, tipii. Și uite așa mi-am luat eu un block de la cineva la care țineam, tot de sex masculin, desigur.

anonim_4396

Lasa ca o sa primesti tu unblock de la altcineva

anonim_4396

Mai e cineva? laughing)
Mă, tu ești sub acoperire. laughing

anonim_4396

Și uite așa mi-am luat eu un block de la cineva la care țineam, tot de sex masculin, desigur = Lasa ca o sa primesti tu unblock de la altcineva, dios

anonim_4396

Așa, iar eu am zis că mă întreb cine mă mai are la block, eu cred că nu. laughing

anonim_4396

Era o metafora

anonim_4396

Nu pare, eu folosesc de regulă metafore. N-ai trecut de partea de comparație care alcătuiește o metaforă completă.

anonim_4396

ă? esti cumva vreun profesor universitar?

anonim_4396

Trebuie să am un anumit statut ca să pot folosi figuri de stil?
Mă refer la definiția din dex: http://dexonline.ro/definitie/metafor%C4%83/423194
Ai comparat ceva acolo, dar nu văd vreun sens nou.
Oricum ar fi, e interpretabil. :))

anonim_4396

Mda, asta da spirit de observatie

anonim_4396

Sau gândire profundă.
Hai că am obosit deja.

anonim_4396

Ok,ok, totusi imi place ca eu sa am ultimul cuvant

anonim_4396

Pe mine nu mă interesează aspectul ăsta, așa făceam și eu într-o vreme și acum conștientizez că e irelevant.

anonim_4396

.

| contαbαndonαt a răspuns:

Aveti chat oameni buni, chat (pv)...

Întrebări similare