"Nu înțeleg de unde până unde asocierea asta? De ce e considerat sexul „o prostie", ceva scârbos/murdar, de parcă ai comite o infracțiune și nu actul reproducerii?"
Obs.:Nu stiu cum de ai reusit s-ajungi tu la acest rezultat dar eu iti spun, sincer, ca n-am vazut/auzit pe nimeni niciodata sa faca o astfel de asociere, stupida de astfel.
O-kay, ai auzit un om, doi facand o astfel de comparatie, dar nu pe toti (asta e si ideea).
Cand o sa-i auzit pe toti, ori cel putin pe majoritatea, facand astfel de asocieri atunci sa facem (faci) caz, nu acum ca sint doar vreo 3-4 care abereaza...
Stiu, imi vei spune c-ai auzit, de-a lungul timpului, destui facand astfel de asocieri doar pentru a-ti apara afirmatia facuta mai sus.
Dar daca si eu am trait la fel ca tine, si nu-n pestera, si totusi nu m-am impiedicat de astfel de "probleme" conflictuale, atunci nu mai rezulta decat ca unu din doi exagereaza.
Oare care...
Ah, si inca o mica obs.: "(...)de parcă ai comite o infracțiune și nu actul reproducerii?"
Actul reproducerii? Serios? Tu chiar iti inchipui ca oamenii fac sex pentru "perpetuarea specie" si nu pentru placerea in sine?(!)?
Incepi sa ma miri putin, serios, vorbesti ca si cum scopul principal al omului ar fi acela de a se asigura de imortalitatea propriei specii si nu satisfacerea proprilor placer/ instinctye animalice (spune-i cum vrei, tot aia rezulta).
Nu intelegi ca omul, pri def., este mult prea egoist pentru a se mai gandi si la "restul"?
Perpetuarea speciei?Opreste-te, opreste-te!
Si sexul anal, oral? si alea sint pentru "perpetuarea speciei"?
Mai sa fiu a dracu! si cand ma gandesc ca pana acum am trait in intuneric...
Singurul motiv pentru care ne inmultim mai ceva ca virusii, noi oamenii, este acela ca nu reusim sa ne protejam la timp (la general vorbind) pentru evitarea unei posibile sarcine nedorite ceea ce se datoreaza, in mare parte, si lipsei de educatie prin randul celor mai mici (vezi tarile subdezvoltate).Ma rog, problema este cu mult mai ampla decat stim noi.
Cat despre actul sexual in sine, mai, fiecare e liber sa faca ce vrea in a sa intimidate(!)Nu te pune nimeni ca dupa ce ti-ai terminat actul "de reproducere" sa te duci si sa anunti tot cartierul: "buuueii m-am f***t in c*r, ce bine a foooost!" ca dupa sa aiba tema de discutie pe seama ta.
Pai? nu stii ca oamenii sint niste tristi si niste plictisiti si adesea se baga unde nu le fierbe oaba tocmai pentru ca nu au altceva mai bun de facut cu vietile lor?
Si daca tu prefer hardcore (spre ex.) iar altul softcore, care e problema?
Dupa cum spuneam, fiecare face ce vrea in intimitatea sa atata timp cat, normal, cunoaste si ceva teorie si e cu analizele la zi
Esti libera sa alegi, doar pentru ca un om este mai dezinvolt si lipsit de inhibitii ca mine, asta nu inseamna neaparat ca acea pers. este una cu moravuri usoare.Nu.Desi, in general, nu sint de acord cu multe in pat, respingand mai multe acte ceea ce pentru mine personal intra la categoria de anomalii sexuale, dar asta nu-mi da mie absolut NICIUN DREPT sa te judec pe tine ori pe oricare altul! Asa cum nici altora nu le da dreptul sa ma faca pe mine o "sfanta" ori o incuiata.
Gusturile difera domne! gusturile difera.Ce vrei? Sintem oameni, sintem diferiti, ar fi, totusi, mult prea banal si ciudat sa gandim toti la fel.
P.s.: Nu am chef de conflicte, nici pe TPU, nici nicaieri deci daca te gandesti la un viitor reply scarnav, doar din simplul fapt ca ti-am desfiintat ipoteza ceva randuri mai sus, atunci gandeste-te de doua ori inainte de a-mi da unul, ori nu-mi mai da niciunul.
Aa, si scuze de eventualele greseli, tastatura...
Eu am văzut de multe ori expresii precum „a face prostii" în loc de „a face sex" sau „menstruație" chiar, scris cenzurat. Cine a mai auzit mâna suuus!
Da, ai dreptate, dar poate ai avut tu norocul și nu sesizezi, sau am trăit eu printre prea multe persoane cu mentalitate bătrână care îmi asigurau accesul la informație mult prea sigur și cenzurat.
Stai, ce?! Cred că nu m-ai înțeles bine. Mhm, n-o lua personal, am defectul de a nu mă face înțeleasă chiar mereu. ☺
M-am exprimat academic, păi de ce fac oamenii sex? Ca să se reproducă, ceva foarte pur, dau naștere unui copilaș, îngeraș, suflețel nevinovat... etc etc. Adică, de ce ar fi asta impur?
Mă feream de anumite persoane venite de la religie care să-mi contraargumenteze că și drogurile sunt tot pentru satisfacerea plăcerii, da, dar alea te cam distrug, indiferent dacă pui un prezervativ pe ele sau nu, înțelegi? Când te droghezi, chiar faci prostii, nimic pur.
Vorbeam pe limba lor.
Da, suntem prea mulți, iar asta nu e tocmai bine...
Cât despre celălalte tipuri de sex, da, sunt considerate murdare și așa, dacă se trezea vreunul să spună că sexul vaginal e oook, restul nuuuu.
De fapt, sunt unii iubiți idioți care anunță pe toți după ce se termină relația din cine știe ce orgoliu masculin. Cunosc cazuri.
Ce le pasă lor de gaură mai mult de act în sine? Unii nu fac atâta gură dacă află că fetele au făcut vaginal. Iar aici, la categoria „prințeselor" e plin de ipocrite care nici nu-s obligate să răspundă și stau să judece, de multe ori fără vreo logică. Și asta e concluzia, de-aia nu prea mi s-a răspuns, nici ele nu știu ce fac. Mă gândeam că au vreun argument...
Și sunt de acord cu partea despre intimitate.
Stai liniștită, nici nu m-am gândit că vrei să ataci ce am scris așa cum nici eunu am făcut-o.
E întrebarea mea, cam moartă puțin, deci nu e mare deranj, depinde de subiectul conversației.
Dar tu un "iubit" n-ai gasit inca sa termini odata cu tampeniile astea? Altceva nu mai stii toata ziua...
Nu știu despre ce anume vorbești, ei bine, nu are legătură cu vreun iubit sau cu orice. Are legătură cu gândirea societății.
Nici nu e neapărat de sex, ăsta e un subiect secundar pentru mine, nu asta mă interesează.
Ci este o curiozitate despre gândirea unora pe care nu am mai întâlnit-o pe site și eram curioasă de argumentele lor (∅ din câte se observa )
Felul in care ai formulat intrebarea e asa de iritant pentru mine...pana la urma ce atata caz pentru niste vorbe ca "a face prostii". E ca si cand tu, copil fiind, pui suc la flori in loc de apa...asta e comparatia pentru mine la modul in care tu ar fi trebuit sa nu interpretezi. Ca om adult nu consideri asta o prostie.
Everlina, vreau sa te cunosc mai bine!
Imi pari genul de taranca prostuta usor de manipulat si care inca nu stie nimic despre sex. Dar ea nu stie ca nu stie.
As putea sa te conving sa mi-o iei in gura in public in mai putin de 30 de minute; cu martori si strigaturi.
Totusi, "fac prostii" mult prea bine pentru nivelul tau fizic si intelectual, iar astea nu ne-ar face sinonimici, ci "antonimici".
Prefer sa nu fac "prostioare" DOAR cu tine. Mi-as irosi "substanta" pe un singur "vagin" in varianta "softcore".
Te rog frumos sa iti mai alegi doua intelectuale semidocte din TPU, la fel de anonime si ascunse de realitati si pooli groase pe care nu si le vor permite a le avea in real life ever.
Eu vin cu camera de hotel, pizza, vinul, muzica lounge budha bar si cu prezervativele. Daca sunteti inhibate va gasesc si cateva fire de iarba. Tu mai cauta doua proaste dornice sa rupa pi2da-n ele si sa simta ce inseamna sa faci sex TOTAL, nu doar sa scrii pe forum cat de rau e sa fii refuzata, frustrata, ostracizata, marginalizata si neinteleasa, in loc sa fii doar IUBITA, apreciata, frumoasa si femeie la locul ei, adica la cratita si in genunchi cu catarama la nivelul arcadei!
Te astept pe privat pentru detalii, oriunde ai fi in Romania imi permit si pot sa ajung acolo in maxim 6 ore cu toate cele de mai sus la purtator. Daca nu gasesti tu doua proaste bune pe "facut prostioare" cu ele, nu-i bai, trec eu prin Botosani si rezolvam, iau de la ocazie panarame minore si cu privirea in smartphone, evident, bine acordate la "realitate" prin FB si TPU.
"Te pup!"
Oare?
Țarancă? Well... numai din mediul rural nu sunt și, deși mi te-ai adresat pe nickname, cred că ai încurcat persoana. Și că ai înțeles greșit întrebarea.
Dacă gândesc singură și diferit nu înseamnă că sunt manipulabilă și, deși riști să devii, a fi open-minded nu te face o curvă. Tocmai că ai înțeles bine aceste concepte adoptate și nu ai preferat să iei prejudecățile societății de a gata mă face să cred că e un argument bun pentru a-ți desființa tot răspunsul.
Am pus doar o întrebare sub formă de curiozitate, nimeni care s-a simțit nu a reacționat sau poate exprimarea mea e greoaie.
Consider replica ta spre mine un afront, nejustificat.
Ca să îți folosesc aluzia, închei și eu: „Pa, pa."
De fapt, ti-a zis-o bine rau grab, atat ca nu ai cum sa intelegi
Ii dau dreptate, mai ales ca te si cunosc oarecum in particular.
Succes la baghete magice!
Păcat că nu și prostia și nesimțirea, că altfel scriai răspunsul ăla în urlete...
Aștept să mă combați, nu să răspunzi printr-un atac la persoană, asta dacă mai ai un strop de bun simț și de educație în tine! Iar prin educație nu mă refer doar la cea de acasă, bine?
Te-aș fi ignorat, dar s-a depășit limita mea de toleranță. Iar pe cel care îți dă dreptate nici nu-l bag în seamă mai mult decât deja am făcut-o, o face el singur fără să fie bine primit, nu e prima dată și nu doar aici.
Ok, tu ai vrut!
Cand si unde ne vedem fata in fata sa iti demonstrez ca ceea ce am spus mai sus este fezabil si cat se poate de sustenabil din partea-mi? As prefera sa nu fii pe stop.
Asa de stat la ciaoce pe bloguri nu prea aduce avantaj pe nicio strada!
Daca vrei iti las telefonul meu. Ai minute/credit? sau te sun eu ca sunt Nelimitat. Si aici nu ma refer doar la abonament...
Serva la tine!
Te sustin
Ce mentalitati proaste, oh God...
Stii ma gandeam ca ar trebui sa adoptam "castrarea" si la umani, nu numai la animale!
Eu sunt voluntar, daca tot acesti falsi profeti instiga oamenii sa nu daruiasca aceasta simpla placere, ce eu o percep ca nevoie fiziologica.
Nu mai vreau sa continui, altfel incep sa scriu un roman intreg.
Castrarea in context cu subiectul intrebarii mele suna chiar amuzant.
E plin de ei, chiar si in secolul XXI, pudoarea lor impusa devine stresanta psihic prin profetia ce aproape o impun. Daca nu esti ca ei, te terorizeaza sau incep cu rautati. Avem un exemplu negativ mai sus. Sunt curioasa ce fac ei in intimitate. Sau stau sa se gandeasca „asta e imoral, deci mai bine imi satisfac doar papilele gustative mananc o inghetata"?
Frate aici se discuta de "mentalitatile societatii"...Comparatia ta e nula si foarte vaga, te rog du-te si raspunde la intrebari mai simple, nu e de tine!
Pace.
Intrebarea e de acum o luna. Am si uitat de atunci despre ce era vorba, copilu'
Nevoie fiziologica in ce sens? Perpetuare a speciei(care nu e obligatorie) sau satisfacerea unei pofte? N-am auzit de oameni care sa fi murit pentru ca n-au facut sex.
Oricum iti recomand sa nu te pierzi in astfel de intrebari "Copila", incearca altceva!
Oh, incerci cumva sa pari talica mai matur cand te adresezi cu "frate" pentru ca asa se vorbeste la tine-n cartier sau la scoala?
Bun, la fel as putea argumenta si eu, drept urmare n-aveai de ce sa-mi dai mie vreun reply, mai ales ca vorbesti in necunostinta de cauza.
Ok, hai, nu va certati aici. Sunt perceptii si perceptii, textele pot fi atat de divers interpretate... iar asta este bine, am mai multe raspunsuri la intrebari si oricum, pe placul meu sau nu, incerc sa cunosc cat mai multe tipuri de persoane.