| TiffanyTpu a întrebat:

Ma indragostesc prea repede si cand reusesc sa fiu impreuna cu un baiat dupa care am umblat ceva timp, ma plictisesc si nu-l mai vreau bagand anumite pretexte! ba chiar fac si "crize de gelozie" si nu prea pot avea incredere in baieti! aveti idee ce m`ar putea ajuta sa fiu "altfel"? big grin

Răspuns Câştigător
| LaLaLaLoveAlex a răspuns:

Tu singura te poti ajuta sa fi altfel! Cu putina ambitie poti sa te schimbi! Sa sti ca si eu eram tot la fel, atunci cand ma "indragosteam", parca imi pica ceva in cap, numai vedeam nici in stanga nici in dreapta, eram indragostita pana peste cap, in cateva zile imi trecea! ma plictiseam. exact ca tine faceam si eu acele crizelaughing Iti multumesc pentru ca mi-ai adus aminte! Iti mai spun o chestie.eu am o relatie de 2 ani de zile si atunci cand l-am cunoscut pe prietenul meu nu mi-a placut cine stie ce de el.ba chiar il tratam cu indiferenta pentru ca nu ma interesa.si el la fel. apoi a mai trecut inca o zi si inca o zi.ne-am combinat.si parca simteam cum crestea acel sentiment,simteam ca ma indragosteam,dar era altfel fata de ce traisem pana atunci! si din zi in zi parca dragostea noastra unul fata de celalalt crestea din ce in ce mai mult. pana cand am ajuns sa nu mai putem sta unul fara celalalt, ne-am mutat impreuna chiar! Si suntem foarte fericiti impreuna! O sa vezi,atunci cand vei da si tu peste un baiat la fel cum am dat eu, atunci sa vezi cum te simti, atunci cand chiar te indragostesti.Sa sti ca nici eu nu aveam incredere in baieti! Iti urez bafta multa si sper sa iti gasesti un baiat dupa inima ta, care sa te iubeasca si care sa te merite!

4 răspunsuri:
| LadyDy01 a răspuns:

Nu pot sa iti dau un raspuns foarte clar datorita faptului, ca nu ai zis ce varsta ai. Daca imi dai aceasta informatie as putea sa iti fiu de ajutor; sau lasa un id si discutam mai multe.

| TiffanyTpu explică (pentru LadyDy01):

Am 16 anihappy...id : steffy_iii@yahoo.com

| Daisylutza a răspuns:

Pai da si eu sunt la fel,linisteste-te, cred ca nu suntem singurele fete de pe planeta cu aceasta problemahappyProbabil ca trece, dar nu se stie nici cand nici cum o sa fie dupa aceeahappyEu pana acum nu am reusit sa fiu cu niciun baiat desi am incercat cu unul din ei de vreo patru ori si de fiecare data dura 1 zilaughingSucceshappy XOXO. Daisylutza:X

| DAC a răspuns:

Asa sunt si eu, ne indragostim superficial.
Intr-o zi te vei indragosti bine si nu te vei mai plictisi.