Nu, nici o sansa, mai alea ca omul ti-a spus clar, in fata ca este gay si-i plac barbatii.
Nici nu trebuie tu sa vezi cand umbla cu alti baieti sau barbati, ca-i destul de discret tocmai ca sa nu afle ceilati adevarul despre el.
Tu il placi pe el sau doar te ambitionezi sa "il aduci pe calea cea buna"? Pare reteta perfecta pentru dezastru.
Cel mai bine il intrebi pe el de ce spune ca prefera baietii. Intreaba-l daca a a vut vreo experienta sexuala.
De ce sta cu fetele?
Nu e musai să-l vezi cu vreun băiat, mai ales într-o societate homofobă ca a noastră.
Slabe șanse să-l poți face să se îndrăgostească de tine, iar dacă prin cine știe ce minune s-ar întâmpla asta, să nu te aștepți și la sex!
Cred ca ai putea sa fiti impreuna si sa-i "permiti" din a se "rasfata" si cu barbati.
Evident ca acum depinde ce fel de barbati prefera, barbati barbati sau barbati cu comportament / fizic mai feminim, iar ambele tind sa cred cu tarie ca pot fi reversabile pentru el, aducandu-l pe calea "cea buna".
Ai putea prieteneste sa il intarasti in asa fel sa il reformezi drept barbat.
Draga mea, noi astia carora ne plac femeile, suntem lesinati dupa pasarica, am manca pasarica pe paine (ca sa zic asa) din pur instinct, fara sa fie nevoie sa ne arate cineva "calea". Acestea fiind spuse, ce crezi tu ca vei reusi cu unu' pe care trebuie sa-l convingi sa-i placa? Cel mult poate il convingi sa incerce cu tine, dar gandul standu-i tot la barbati, la un moment dat tot te va parasi pentru vreunu'. De ce sa te expui tu la asa ceva, cand poti sa eviti...si sa te oferi in schimb unuia care s-a nascut sa fie atras de tine.
Ce sfat de cacao. Adica sa isi ia un proiect ca poate-poate o iesi un barbat din el.
Si-ar irosi anii tineretii.
Si ce ar trebui sa facem in aceasta privinta? Sa ne inserpuim asemenea cainilor si sa dam cu banul a cui e bebelusul?
Suntem specia superioara, sa nu ne lasam prada inchipuirii ca nu avem o responsabilitate despre cei din jur, inclusiv despre sentimente, mereu exista speranta chiar si cand nu e nimic in viitor.
Intrebarea matale sau a cui? Ca eu am incercat sa ii ofer un raspuns in care ar putea sa se incurajeze sa incerce in a forma o relatie de iubire cu acel domn, dvs sunteti astazi suparata de la vreme sau ce aveti?
Da. Discutati mai mult despre problema pe care o are si in final totul va fi bine.
AndrewTate7789 întreabă: