| BlackAngel22o a întrebat:

Ma intreb mereu acelasi lucru de ce trebuie sa iubim atat de mult persoane cu care nu putem fi daca nu suntem facuti unul pentru celalalt …? De ce sufletul de multe ori ti-l ia tocmai acela care nu are nevoie de el?

Răspuns Câştigător
| madyddd a răspuns:

O singura data in viata gasesti dragostea adevarata…si asta daca ai noroc…Nimeni nu stie ce este iubirea dar cu totii cunoastem sentimentul…cel putin o data in viata simtim ca iubim…iar atunci suntem in nori…dar de cele mai multe ori ajungem pe pamant inapoi…dar avem senzatia ca mult mai bine ar fi sub pamant…asta e iubirea…incepe cu niste "fluturi" in stomac…dupa iti cresc aripi…ajungi sa zbori in inaltul cerului cu pers pe care o iubesti…dar vine furtuna ( gelozie, posesivitate, minciuni, infidelitate) si parca deodata te ratacesti…ii scapi mana…si nu’l mai regasesti…si atunci aripile se usuca, cad si odata cu ele cadem si noi…si ajungem sa vedem din nou cruda realitate! Poate … Am trait cu totii o iubire imposibila, o iubire ilegala si naiva, in care iti spuneai mereu ca se va intoarce, ca se va schimba. Am crezut cu totii intr-o relatie care parea ca va dura pentru intotdeauna, si am platit scump pretul naivitatii pentru ca "intotdeauna" pare sa nu existe. sick< Am incheiat Multe Relatzii fara sa privim inainte, fara sa privim inapoi, fara sa privim….sadsad Pentru ca ochii Nostrii erau prea plini de lacrimi pentru a mai putea privi. Raman lacrimi grele si sarate, raman nopti nedormite si clipe nedorite, raman intrebari fara raspuns, buze nesarutate indeajuns, ramane gandul ca poate intr-o zi…se va schimba ceva…sick< De Multe Ori. Lumea nu era a noastra, lumea nici nu exista, noi eram lumea.Cand Eram alaturi de Persoana iubita.sad. Totul Parea Un Joc. DuPa Aceea. Traiam cu amintirea persoanei iubite, cu vorbele pe care Ni le rostea candva, cu promisiunile pe care Ni le facuse candva…SI totusi, Niciodata Sa Nu Incetam Sa CREDEM IN IUBIRE.sad… De crezi ca iubirea- i un joc De crezi ca iubirea nu doare, N-a fost iubire-a fost un joc N-ai iubit, iubirea doare …. Dar Nu Uita. Ca Intotdeauna.Cineva Este Acolo Pentru Tine. Si Oricat de Mult Am Suferii… E si mAINE O Zii.

3 răspunsuri:
| MarioOnette a răspuns:

Nu numai tu crezi acest lucru dar toti indragostitii.viata este data pentru a suferi din cind in cind si dragostea se ia in consideratie ca una din cele mai strasnice suferiri.Lumea se indragosteste repede de oricine din jurul ei, mai ales fetele doar de la o privire doar de la o atingere dar sufere pantru asta mult timp.Aceasta intrebare nu are raspuns si nici nu va avea niciodata, te indragostesti pentru ca dumnezeu a dat asa ceva in calea ta si nu ai ce face daca acel pe care iubeste nici nu te ia in seama.Cred ca toti am trecut prin aceasta suferire dar la toti trece ori uiti aceasta persoana(cu greu), ori te indragostesti de alta. dragoste e ceva spurcat ceva foarte straniu si placut.doar cind iubesti sufletul tau zboara lacrimile tale curg cu blindete, inima ta se zbate cit mai tare cind te intilnesti cu X.E ceva frumos dar nu totdeauna si mai bine te cam feresti de dragoste(in mod figurat) decit sa suferi pentru ca te-ai indragostit in cine nu trebuie.bafta si noroc in dragoste :*

| mgtow a răspuns (pentru madyddd):

Cu trecerea timpului se duc pe apa sambetei aceste traditii cu iubire pana la adanci batraneti, etc. Acum probabil suntem in stadiul mijlociu pana cand lumea chiar nu se va mai casatori, nu vor naste alti copii si asa mai departe. Ce rost are ca o persoana sa mai creada in iubire daca a fost trasa in teapa de multe ori la rand? Din pacate nu oricine are parte de jumatatea lui/ei pentru ca daca ar fi asa era unul pentru fiecare si nu ar fi avut relatii cu altul/alta sau altii/altele chiar de a fost om bun prezentul e destul de dureros pentru noi si putini vad adevarul in fata ochiilor.

| Eutusiatat a răspuns:

Sa iti zic sincer parerea mea iubirea adevarata se gaseste foarte greu dar atunci cand simti ceva pentru cineva e greu sa faci distinctia intre ratiune si sentimente. Iti este dat sa iubesti si sa nu fii iubit pentru ca balanta vietii trebuie echilibrata. Fiecare om isi traieste propriul sau rols i nu exista doar fericire sau doar tristete dar daca stai sa te gandesti e foarte probabil ca si tu sa fi pus pe cineva in situatia in care te afli acum si poti sa te gandesti foarte simplu : sa presupunem ca unui timp ii placea de tine si iti dadea semne dar tu nu il bagai in seama si el se simtea probabil la fel ca tine acum ...totul se intoarce o data si o data nu poti schimba asta oricat ai vrea fiecare om trebuie sa sufere si sa fie fericit altfel nu am mai putea stii ce e fericirea adevarata dar trebuie sa inveti sa treci peste toate pentru ca fiecare clipa merita traita si din fiecare lucru inveti ceva chiar daca nu crezi si de la un copil de 4 ani poti invata ceva daca stai sa il urmaresti si il asculti. Deci o iubirea pierduta nu e o tragedie iar iubirea adevarata daca o intalnesti nu cred ca va vrea Dumnezeu sa o pierzi pentru ca este foarte rara happy Iti urez sanatate si in primul rand noroc. Vorba aia cei de pe Titanic nu erau bolnavi dar au avut ghinionbatting eyelashes