Inca nu ai gasit`o tu Mario... Nu-ti pierde speranta si cauta in continuare
Si noi. unele fete ne intrebam la fel.Si eu ma intreb daca chiar mai exista vreun specimen normal de baieti care isi doresc sa aiba o relatie de lunga durata si stabila.Dar majoritatea vor doar aventuri de o noapte.
Sti ce cred eu? Ca lumea nu mai stie sa iubeasca.Ca baietilor le e prea frica sa nu fie raniti si cred ca latura lor rece si indiferenta pe care o imbraca ii ajuta sa`si mentina imaginea in fata celorlalti.Nu vor sa se umileasca in fata celorlalti baieti.
Cat despre fete majoritatea isi doresc unul care sa o iubeasca sa o poata intretine bine inteles pe viitor si care sa le ofere fericire si in special timp, si atentie.Asta ii tot ce isi doreste o fata.Atentie din partea ta si iubire. Doua lucruri minuscule.
Lasa acel "majoritatea" la fete care vor baieti de treaba, poate vrei sa zici ca majoritatea sunt moarte dupa """" si cluburi. sa nu fim ipocriti, asa cum baietii vor doar sex, asa si fetele vor doar sex.
Esti prea naiv pentru secolul asta, in ritmul asta vei ajunge la depresie
Excelent raspuns, merita funda! a pus perfect punctul pe i
Sa stii ca si eu mi-am pus de multe ori intrebarea aceasta si sincer am vazut si persoane calde si iubitoare care stiu sensul cuvantului "a iubi", dar mai mult de 1-2 nu am vazut pana acum si nici de acum inainte (presupun).
Exista multe astfel de fete, dar trebuie sa fii tu pregatit sa tii o asemenea fata langa tine cauta, nu te lasa, speranta moare ultime! si nu in ultimul rand intreaba-te mereu: dar eu ce ofer la schimb?!
andreea3000ify întreabă:
CatalinCata întreabă:
Mindfulness întreabă: