Draga mea. tu nu esti material de casatorie. Lasa-l. du-te. Cauta-ti un eunuc. Calugar ar fi si mai bine.
El te iubeste si te vrea pe tine, daca isi dorea orice femeie isi gasea singur nu avea nevoie sa ii cauti tu si sa il indemni tu, multe ar vrea sa aiba un sot fidel si iubitor ca tine si tu il respingi, s-ar putea peste un timp daca da de gustul alteia care o sa ii indeplineasca dorintele intime sa inceapa si discutiile si probleme mai serioase si sa iti para rau de situatia care tu ai creeat-o cu buna stiinta
Daca baiatul nu vrea pe alta, si te vrea pe tine, ce vrei?! Vrei sa ai langa tine un barbat, sau un preot?
Esti tare.Aletele s-ar plage ca barbatii lor nu mai pot, tu te plagi ca vrea prea mult.
Te inteleg din moment ce nu mai esti atrasa fizic de el, banuiesc ca te atrage altul mai tare.
Dar nu inteleg de ce nu divortezi atunci? Adica tu dai anunturi pe matrimoniale sa-i gasesti femeie nimfomana, cum sa traiesti cu un barbat in casa si sa stii ca si-o trage bine cu altele, nu cred ca ai fi prea fericita.
Ideea este ca eu as vrea sa ma despart de el dar avem si un copil impreuna si pana nu o il fac sa nu ma mai vrea nu prea am cum, cel putin nu in conditile in care vreau eu, adica sa ramana copilul la mine si el sa nu mai vrea sa fie cu mine, ca ne-am mai despartit odata acum cativa ani si ne-am impacat cum a venit la mine la usa
Am impresia ca nu esti sanatoasa la cap. Cum poti sa-i cauti o femeie sa se culce cu barbatul pe care tu il iubesti? Cred ca este o mare minciune ceea ce ai scris tu!
Divorteaza. Sex o data pe luna vor pensionarele.
Stiu, doh, esti femeie emancipata, nu mai vrei sex, nu mai ai asa placeri marunte. SERIOUSLY?
Nu ati inteles, eu fac sex cu el aproape in fiecare zi, dar nu mai vreau si degeaba incerc eu sa il refuz ca face cum face si tot ma convinge, cum ziceam limbarita are, si ma gandesc ca nu am cum sa scap de el pana nu ii pica pata pe alta nu?
Deci eu raman socata de ceea ce citesc aici! esti casatorita si ii cauti partide de sex sotului tau?
Fata mie mi se pare ca nu are rost sa mai incurci acest baiat,mie mi se pare un sot perfect,te iubeste si il atragi foarte mult,esti sotia lui cum naiba sa se duca la alta? tu gandesti ceea ce spui?
Nu te mai atrage, nu il mai iubesti ok dragoste cu forta nu se poate, dar da-i pace nu il mai incurca ca cine stie unde se va ajuge! nu te respecti nici pe tine, decum sa-l respecti cu el la cum gandesti!
Trezeste-te, fa putin curat in mintea ta si divorteaza! iti bati joc de acest baiat si din cate vad nu merita saracu!
Tu nu vrei sex pentru ca nu il iubesti! Si vrei sa scapi de el, dar de fapt vrei sa te lase el pentru ca tu sa poti spune tuturor ce nemernic nenorocit e si cat de mult rau ti-a facut. O femeie care isi iubeste barbatul nu-i cauta nici nod in papura si nici o alta femeie. El stie de cautarile tale? E de acord? Sau nici macar nu are habar si tu vrei sa-i bagi pe alta in pat.
Eu te sfatuiesc sa ii spui ce simti si sa pui capat acestei farse. E clar ca tu pentru el nici macar respect nu ai, dar mai iubire...
Nu o sa-i ajute, consilierea nu face(din pacate!) minuni si nu are efect acolo unde nu exista dragoste
Iar aici cu siguranta nu e vorba de dragoste. Uita-te cum vorbeste despre el, e disperata sa scape de el...
Si inca ceva... faptul ca isi doreste zilnic sex nu inseamna ca e bolnav, inseamna ca e un om sanatos si indragostit ce femeia de langa el. Nevoile lui sexuale sunt normale, in schimb ale ei dau in patologie.
Buna si tie draga
Deci sa incep cu inceputul nu il mai vrei nu iti place sa faci sex asta e normla sa faceti sex aproape zilnic esti casatorita cu el ai copil ar trebui sa ii multumesti draga multe femei ar vrea sa aiba viata ta barbatii se ating de ele din paste in paste draga nu mai fi cu nasul pe sus esti casatorita ai si copil ai o viata foarte frumoasa ce femeie nu ar vrea sa faca sex si casatorite zilnic? haa? ia zi
Esti intreaga la minte? Ma scuzi, dar cum poti sa-i cauti alta?
Orice femeie ar da orice pentru a avea asa un sot, si tu vrei sa-i cauti alta?
Dupa parerea mea, nu-l meriti!
Saracu de el..eu il compatimesc, a avut nesansa sa ii fi tu sortita pe lumea asta.Dar poate are noroc si scapa