| sweetgirl_3609 a întrebat:

Ma macina un gind, pe care nu il pot impartasi nimanui.Deci,nu sunt virgina deja, dar nici nu am avut inca nici un act sexual.Problema e ca m-am masturbat foarte demult si asa s-a primit ca m-am dezvirginat(atunci nici nu-mi dadusem seama, nu stiam ce-i asta, aveam vreo 13-14 ani,copila proasta,stiu)si am o relatie cu un baiat,si tot timpul ma gindesc la faptul ca va veni vremea sa facem sex,el stie ca nu am avut nici un prieten pina la el,si evident crede ca sunt virgina,Cum sa explic, ce minciuna sa spun, cum? Mai bine as spune ca am facut-o cu altcineva decit sa recunosc ca m-am dezvirginat la o virsta atit de frageda.Help please. Multumesc.

Răspuns Câştigător
| SefaTa97 a răspuns:

Buna.
In primul rand tu tot esti virgina! Doar ca probabil ti-ai rupt himenul! Virgina esti pana faci sex/dragoste cu o persoana de sex opus.
Pai cand veti ajunge sa faceti sex eu cred ca trebuie sa aveti incredere unul in altul... Adevar nu minciuna.
Totusi daca iti e rusine ii poti zice ca atunci cand aveai 13-14 ani ti-ai introdus un ob si s-a rupt. thinking Era prea mare, vaginul tau prea mic...

11 răspunsuri:
| Dellyutsa2218 a răspuns:

Fi sincera cu prietenul tau nu ai de ce sa-l minti. Si stai linistita ca nu te-ai dezvirginat daca te-ai masturbat sau poate ca da daca ai vazut putin sange...
Si nu esti copila proasta alte fete o fac de mult mai mici, eu te sfatuiesc sa-i spui adevarul ca este cel mai bine asa.

| ayo8207 a răspuns:

Himenul se poate rupe si de la spagate, mers pe bicicleta, gimnastica etc.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Esti virgina pana ai un act sexual cu un barbat. Destule fete isi rup himenul masturbandu-te, asta nu inseamna ca nu sunt virgine. pana si cel mai prost barbat stie ca multe fete (cam una din 5) nu sangereaza la dezvirginare, asa ca nu ai nevoie sa minti. Oricum, in mod evident, nu esti in relatia potrivita daca te-ai gandit macar o clipa sa-ti minti partenerul. Cand iubesti, mai bine iti dai viata decat sa-ti minti iubitul.

| Ciobotaru_Diana_1994 a răspuns:

Nu esti virgina deja? bun
draga, esti virgina din clipa in care iesi din mamica ta draga si pana cand faci dragoste cu un barbat intelegi? nu cred ca te-ai masturbat atat de tare incat sa te dezvirginezi pentru ca 1-doare ca dracu iar 2-nu e chiar asa usor. asa ca be calm. daca ii vei spune ca te-ai culcat cu altul se va culca cu tine si isi va bate joc de tine si e pacat sa iti dai tot ce ai mai de pret unui dobitoc."succesuri"!

| BlackFlowerzBoy a răspuns:

Virgin esti pana atunci cand intretii primul act sexual. Poti sa te masturbezi ani de zile..Tot virgin ramai..Nu conteaza daca ti s-a rupt himenul sau nu.winking

| sweetgirl_3609 explică (pentru BlackFlowerzBoy):

Ei bine, dar singe nu va curge si asta ma ingrijoreaza mult, el va crede ca vreau sa-l duc de nas cu minciunile mele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru sweetgirl_3609):

Te macina degeaba. Depinde cat de vascularizat e himenul tau, unele fete nu sangereaza la dezvirginare. Daca el nu e suficient de informat, atunci merita sa te simti vinovata pentru nestiinta lui? Din moment ce te culci cu cineva, ar trebui sa stii lucrurile astea.
Nu stiu cati ani ai, probabil peste 17 daca te gandesti deja sa intretii relatii sexuale cu el si consideri ca va tine suficient relatia cat sa ajungeti acolo.
Intr-o relatie exista incredere din cate stiu, chiar e necesar sa-l minti? Ai avut un accident si gata. Am zis ca ai 17 ani fiindca doar atunci ar fi o problema, daca ai avea peste 19, atunci istoricul tau sexual nu ar trebui sa-l preocupe (doar nu esti vreo prostituata).
Incredere, curaj, iar, daca apare paranoie, lasa-l in pace, nu te merita!

| sweetgirl_3609 explică (pentru anonim_4396):

Multumesc de raspuns.Am 18. E adevarat ca ei simt cind se rupe himenul?

| ErikaEri a răspuns:

Cu ob

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru sweetgirl_3609):

Depinde de experiență. Nu cred că se simte atât de tare, poate doar vizibil sa observe ceva, dar tot așa, trebuie să aibă ochiul format.
Totuși, eu mi-am răcit gura de pomană? Îmi mulțumești pentru răspuns, dar încrederea în voi e ioc.
E ca și când eu spun „adu-mi farfuria de pe masă" și mi se răspunde „unde-i farfuria?".

NOname
| NOname a răspuns:

Eşti virgină până la primul contact sexual (cu o altă persoană), indiferent de starea himenului tău (fără care puteai să te şi naşti sau să-l ai elastic). Ruperea himenului şi sângerarea sunt (unica) dovada a virginităţii doar în minţi înguste, ne(/prost)informate.

Multe femei nu sângerează la primul contact sexual. Nu e ceva foarte ieşit din comun. Orice bărbat documentat o ştie. Iar himenul se poate rupe de-a lungul vieţii în diferite accidente sau în timpul masturbării, ca în cazul tău.

Nu ai de ce să te jenezi şi să-ţi minţi iubitul. Eşti virgină (dacă ceea ce ne-ai povestit este adevărat), iar chiar dacă nu ai fi, nu văd unde ar fi problema. Vei greşi abia atunci când vei minţi cu bună ştiinţă (şi văd că tu cam intenţionezi s-o faci şi nu te-aş sfătui); până atunci nu ai nicio vină, nu una legată de acest subiect. Aşa că relaxează-te şi nu-ţi mai face griji pe această temă.

Iar de povestit, poţi să-i povesteşti sau nu despre micul tău accident; rămâne la alegerea ta. Dacă nu te simţi confortabil să-i destăinui din intimităţile tale, poţi să nu o faci şi nu ai de ce să te simţi obligată să-i dai explicaţii pentru ceea ce ai făcut înainte să fii cu el. O faci doar dacă vrei, când vrei... Un lucru poţi să-i declari cu o conştiinţă împăcată, că eşti virgină... dacă acest lucru are aşa o mare relevanţă pentru el. În rest, nu văd de ce ai intra în detalii, nu forţată în orice caz. Succes.