anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mă masturbez de cca. 11-12 luni. Eu aplic metoda clasică(sus-jos), alta nu știu. Am 12 ani și penisul meu are doar 6cm în erecție maximă. Nu am ejaculat niciodată. Este ok? Îmi puteți recomanda niște metode prin care să ejaculez! Vă rog!

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
8 răspunsuri:
| Verttigo a răspuns (pentru Violleta2022):

Mamaie, lasă puștii să o frece până le cresc alți canini. Nu ești medic sa îndrumi pe nimeni. Da de fapt la cate ai îndreptat...e posibil sa ai ceva km la activ.

| Verttigo a răspuns (pentru Violleta2022):

Puțulica? N-ai avut fular vreodată ca ea și ce face sabia lui Zorro e vrăjeală

| DmvV a răspuns (pentru Verttigo):

M am pisat pe mine de ras, asa raspuns rolling on the floor)))) esti top.

| mihai69 a răspuns:

Cea mai bună metodă ca să ejaculezi este să ai răbdare să ți se dezvolte organele sexuale. Prima dată o să țâșnească un lichid incolor (lichid seminal), apoi după o vreme abia va fi alb lăptos (sperma p.z.).

| Verttigo a răspuns (pentru DmvV):

Pe cumătră nu o tine o discuție ca in spatele blocului. Merge pe ideea :" Sunt o doamna, in ***" N-are mers km cu spatele cu mașina, care am "înnodat" unii dintre noi ca ea. Da na, e ușor să te bagi in seamă eronat și fără discernământ, apoi sa blochezi.

| mariusgorja12 a răspuns:

Marius gorja recomanda asa ceva(o fac de la 9 ani si am 5 cm ) ca sa iasa trebuie sa freci tare pana nu o mai simiti si pana ies lichid verde(la mine a mers) dupa ce ai facut asta trebuie sa o bagi in sapun