anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma mir in fiecare zi cat de mult se strica copii. Voua vi se pare normal ca o fata de 5 ani sa ii spuna unui barbat de 20 de ani "Vreau sa ma casatoresc cu tine".Vi se pare normal?!

15 răspunsuri:
| dragos9234 a răspuns:

Pff,doar nu te astepti ca la 5 ani sa vorbesaca serios
.

| dyana147 a răspuns:

Generatia asta...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Stai linistit ca asta este doar inceputul, lumea, va trece prin momente si mai penibile.Numai bine.

| Adry05 a răspuns:

Nu! rolling on the floor)

| ReYNoIoNuTzCs a răspuns:

Prietene ai respectul meu suntem de aceeasi parere ..Generatia de copii din 2000 in coace parca ar avea sex in loc de creier si toate astea se datoreaza parintilor pentru ca nu au stiut cum sa isi educe copiii.
Eu personal la 10/11 ani nici nu stiam cum se fac copii si una de 12 ani se trezeste azi sa intrebe :,, Cum pot face sex singura?''
Vi se pare normal ca o fetita de 12 ani care nici fl**ii la p***a nu iau aparut sa intrebe asa ceva?

| Høst a răspuns:

Are 5 ani!

| One94 a răspuns (pentru ReYNoIoNuTzCs):

Da am vazut si eu intrebarea aia si chiar i-am raspuns fetitei aleialaughing
Si asta nu e tot baietelu unui vecin de-al meu (are 6 ani) se pupa cu o fetita cu limbalaughing. Iti dai seama ca daca de acum de la varsta asta fac asa, la 10 ani cred ca trec la actiunelaughing

| ReYNoIoNuTzCs a răspuns (pentru One94):

Pff oamenii au ajutat la evolutie oamenii or sa distruga TOTsad

| One94 a răspuns (pentru ReYNoIoNuTzCs):

De acordhappy

| Panteras a răspuns:

La un copil de 5 ani nu ai multe asteptari dar te sustin cu cea ce ai zis cum se strica copii...

| adriang95 a răspuns:

"Copiii spun lucruri trasnite"

| darrio2007 a răspuns:

Cam de 11 ani am mai auzit.Dar chiar de 5 ani, parca nu as crede.Dar chiar de ar fi zis asta nu poate pentru ca nu are buletin.Ha.ha.

| Wehrmacht a răspuns:

Mai grav e ca "adultii" de pe site-ul asta (unii dintre ei) sunt atat de batuti in cap incat nu fac diferenta dintre trolling si realitate.

| PolitehnicaTimisoara a răspuns:

Are 5 anilaughing nici nu stie ce zice minuneaza-te la cei de 12-13 ani!

| LALAllalalalalallalalalal a răspuns:

LOL.asta ai cazut la copii spun lucruri traznite? laughing