| cristina7lucanovschi a întrebat:

Ma numesc, Cristina, am 8 ani, clasa 1. nu stiu cum m-am indragostit de un baiat pe nume, Bogdan, el are 7 ani, cred. dar va spun un secret, eu cu un baiat pe nume Dan, nu stiu cum m-am sarutat cu el. intrebarea: sa-i spun lui Bogdan ca m-am sarutat cu Dan, sau nu? p.s. sa-mi scrieti va rog

Răspuns Câştigător
| KamaSutra a răspuns:

Nu-i spunebig grin

Răspuns utilizator avertizat
| KamaSutra a răspuns (pentru SuckDreamLoveH):

Ba sa nu-i spuna!laughing de ce sa-i spuna? Dupa aia vine aici si ne zice ca s-a suparat Bogdan si ca i-a dat papucii

18 răspunsuri:
| Cosmiinna a răspuns:

E vrajeala toata ziua

| Prezidentul a răspuns:

What?

| sleeppy a răspuns:

La 8 ani ar trebui sa iti faci temele, nu sa te indragostesti, de aceea sfatul meu e sa lasi "dragostea "

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Drăguții de voi. Micuți și îndrăgostiți. Pe unul îl pupi, iar de altul te îndrăgostești.
8, respectiv 7 anișori? Vorba unui politician: ori ați uitat, ori nu ați vrut să mai adăugați TVA-ul. : ))

| LoveSleep a răspuns:

Eu sunt foarte mândru de tine că știi sa scrii, la 8 ani. (Aproape știi)
Daca te refuza Bogdan, sunt aici pentru tine.

| xXsweetgirl99Xx a răspuns:

Copilo, ai 8 ani! La vârstă ta eu ma jucam cu păpușile, nu ma gândeam la băieți si la sărutat! Nici pana cum nu m-am sărutat, si sunt mult mai mare decât tine. Lasa băieții si săruturile si vezi-ti de copilărie cat o mai ai.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vai mama ei de generatie crying.
O sa se aleaga numai prostia de noi crying.

| Hitback a răspuns:

Propun sa tinem un moment de reculegere in memoria generatiilor din trecut care erau probabil mult mai normale decat cele de acum.

| RedheadOnTheRun a răspuns (pentru Hitback):

Amen to that!

| Hitback a răspuns (pentru RedheadOnTheRun):

Ma bucur ca esti de acord.

| RedheadOnTheRun a răspuns (pentru Hitback):

Eu totusi sper ca intrebarea asta e o gluma de la cineva care n-are altceva mai bun de facut.

| Hitback a răspuns (pentru RedheadOnTheRun):

Gluma sau nu eu tot tin un moment de reculegere laughing.

| Bernardus a răspuns:

Vai de mama ei de generatie. Eu am 12 ani si abia daca am inceput sa ma gandesc la fete, i timp ce tu la 8 ani umbli cu mai multi. Pai eu la varsta ta nivi nu ma gandeam la cum ar fi un sarut iar tu... Ne ducem...

| matryko a răspuns:

Esti prea mica pentru chestii din astea. Serios acum, o sa ti se para ciudat, dar esti mult mult prea mica si pentru internet. Cu atat mai mult pentru sarutari si relatii.

| cristina7lucanovschi explică (pentru matryko):

Nu e treaba ta, am vrut, am vacut

| Sergiu72 a răspuns:

Ma sperii! Incearca sa te linistesti, invata, pune mana pe carte, ajut-o pe mama la treburi. Esti clasa 1. Doamne, Maica Domnului!