Ba sa nu-i spuna! de ce sa-i spuna? Dupa aia vine aici si ne zice ca s-a suparat Bogdan si ca i-a dat papucii
La 8 ani ar trebui sa iti faci temele, nu sa te indragostesti, de aceea sfatul meu e sa lasi "dragostea "
Drăguții de voi. Micuți și îndrăgostiți. Pe unul îl pupi, iar de altul te îndrăgostești.
8, respectiv 7 anișori? Vorba unui politician: ori ați uitat, ori nu ați vrut să mai adăugați TVA-ul. : ))
Eu sunt foarte mândru de tine că știi sa scrii, la 8 ani. (Aproape știi)
Daca te refuza Bogdan, sunt aici pentru tine.
Copilo, ai 8 ani! La vârstă ta eu ma jucam cu păpușile, nu ma gândeam la băieți si la sărutat! Nici pana cum nu m-am sărutat, si sunt mult mai mare decât tine. Lasa băieții si săruturile si vezi-ti de copilărie cat o mai ai.
Propun sa tinem un moment de reculegere in memoria generatiilor din trecut care erau probabil mult mai normale decat cele de acum.
Amen to that!
Ma bucur ca esti de acord.
Eu totusi sper ca intrebarea asta e o gluma de la cineva care n-are altceva mai bun de facut.
Gluma sau nu eu tot tin un moment de reculegere .
Vai de mama ei de generatie. Eu am 12 ani si abia daca am inceput sa ma gandesc la fete, i timp ce tu la 8 ani umbli cu mai multi. Pai eu la varsta ta nivi nu ma gandeam la cum ar fi un sarut iar tu... Ne ducem...
Esti prea mica pentru chestii din astea. Serios acum, o sa ti se para ciudat, dar esti mult mult prea mica si pentru internet. Cu atat mai mult pentru sarutari si relatii.
Nu e treaba ta, am vrut, am vacut
Ma sperii! Incearca sa te linistesti, invata, pune mana pe carte, ajut-o pe mama la treburi. Esti clasa 1. Doamne, Maica Domnului!
liliana20 întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: