Esti prea mica pentru chestii din astea. Serios acum, o sa ti se para ciudat, dar esti mult mult prea mica si pentru internet. Cu atat mai mult pentru sarutari si relatii.
La 8 ani ar trebui sa iti faci temele, nu sa te indragostesti, de aceea sfatul meu e sa lasi "dragostea "
Copilo, ai 8 ani! La vârstă ta eu ma jucam cu păpușile, nu ma gândeam la băieți si la sărutat! Nici pana cum nu m-am sărutat, si sunt mult mai mare decât tine. Lasa băieții si săruturile si vezi-ti de copilărie cat o mai ai.
Propun sa tinem un moment de reculegere in memoria generatiilor din trecut care erau probabil mult mai normale decat cele de acum.
Eu totusi sper ca intrebarea asta e o gluma de la cineva care n-are altceva mai bun de facut.
Drăguții de voi. Micuți și îndrăgostiți. Pe unul îl pupi, iar de altul te îndrăgostești.
8, respectiv 7 anișori? Vorba unui politician: ori ați uitat, ori nu ați vrut să mai adăugați TVA-ul. : ))
Eu sunt foarte mândru de tine că știi sa scrii, la 8 ani. (Aproape știi)
Daca te refuza Bogdan, sunt aici pentru tine.
Vai de mama ei de generatie. Eu am 12 ani si abia daca am inceput sa ma gandesc la fete, i timp ce tu la 8 ani umbli cu mai multi. Pai eu la varsta ta nivi nu ma gandeam la cum ar fi un sarut iar tu... Ne ducem...
Ba sa nu-i spuna! de ce sa-i spuna? Dupa aia vine aici si ne zice ca s-a suparat Bogdan si ca i-a dat papucii
Ma sperii! Incearca sa te linistesti, invata, pune mana pe carte, ajut-o pe mama la treburi. Esti clasa 1. Doamne, Maica Domnului!
liliana20 întreabă: