| Florincristi20 a întrebat:

Ma numesc Florin Cristian, am 31 de ani si sunt necasatorit. As dori sa va intreb de ce fug toate femeile de mine? Nu am nici un defect fizic, nu sunt violent, nu consum alcool, nu am avut probleme cu legea, ma port cuviincios cu toata lumea, numai ca sunt mai sarac din punct de vedere material si totusi de cand sunt eu nu am avut contact sexual niciodata cu o femeie pentru ca refuza si chiar mi-au adus politia la poarta spunind ca am vrut sa o violez iar politia a amendat-o ca i-a chemat fara motiv deoarece eu nici nu am atins-o cu un deget. In schimb barbatii gay accepta sa se culce cu mine si vor sa ii ...in... scuze de expresie. Femeile nu vor de nici o culoare, nici una. Intrebarea mea este DE CE UN BARBAT VREA SA FACA SEX CU MINE SI O FEMEI E NU? Astept raspunsuri dar va rog fara jigniri sau alte disriminari

19 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

In primul rand trebuie sa constientizezi ca ai o problema, dupa sa iti calculezi comportamentul si in ce moment te-au refuzat acele femei ca sa nu mai repeti greseala.
Ia si tu o femeie de teapa ta, fara prea multe pretenti sau incearca si tu sa faci mai mult pentru tine. Poate si faptul ca nu te descurci si nu sti sa te dramuiesti descumpaneaza femeile pentru ca la 31 de ani ele sigur vor o familie iar daca tu nu te poti intretine pe tine e clar unde e problema nu? Iar cu sexul, daca a chemat politia ca o violezi, cred ca ai o problema si chiar nu sti sa abordezi o femeie.
Decat sa te gandesti de ce vor barbatii sa se culce cu tine mai bine gandeste-te tu ce comportament ai fata de femei de te refuza toate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ți-ai dat răspunsul în prima parte a întrebării... Sunt în aceeași situație, atât că eu am 35 de ani și ma rog... nu m-a acuzat nici una de viol, că nu a avut nici cine de altfel, am știut de fiecare dată unde nu e rostul și atât, am pus punct înainte de orice, că știu bine ce le rulează prin căpșorul ăla sec. Nu știu nici cu "gheii" ăștia care-I treaba, că mă găsesc pe site-uri parcă numai pe mine. Unu se oferea să-mi sugă și pul@, în cuvintele lui "fac un oral, Dumnezeiește". Mda, merci, du-te Dumnezeiește tare și departe. Nu știu care-i schema că numai femei de la vreo 45 de anișori în sus mă caută și din când în când și câte-un "ghei" de ăsta trist. Oricum, vrei femeie, trebuie să o vezi și să o trăite, I ca pe un copil razgâiat, să o iei de sus, să fii "bărbat", "mascul", nu om rezonabil. Tu de ce crezi că sunt atâtea violuri? Fiindcă pe ăia îi acceptă ele. Gândește-te că pentru fiecare viol raportat sunt încă 100 care au trecut drept "a fost bărbat domnule, a știut să-și ia". Știu cazuri reale, în care el o suna și o lua cu "glumitze" pe tema asta, la care ea râdea parcă într-un mod ironic și excitat. Asta e lumea, astea-s femeile, ăștia-s "bărbații", asta e lumea. Asta e starea generală și prostimea "se adaptează", că oile.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Totul e vorba de starea materiala Când vine vorba de "curve", te si bagi tu prea tare vezi care incep sa flirteze cu tine, nu te bagi pe femei si devi insistent, trebuie sa ai o mentalitate "daca vrei bine, daca nu i-ar bine, pot sa ma duc la alta" fiind insistent si actionând ca un lingãu, isi dau seama cã nu ai avut femei la viata ta, si atunci o sa fugã de tine pentru ca isi dau seama dacã te comporti ca si cum ele ar fi singurele.

| Florincristi20 explică (pentru Freya1):

Va multumesc pentru raspuns si cred si eu ca din cauza starii materiale ele fug toate

| Necunoscut112 a răspuns:

Nici pe departe nu fug femeile de tine DOAR din cauza situaţiei materiale precare. Totuşi trăim în România şi aici o mare parte a populaţiei este săracă şi dacă te uiţi în jur, o să vezi la tot pasul familii, chiar şi cu copii, sărace, care trăiesc de pe o zi pe alta. Cu alte cuvinte, tu cu siguranţă ai şi alte probleme, pe care nici nu le conştientizezi, ceea ce le face şi mai grave şi mai profunde. Din păcate noi ju te cunoaştem personal să îţi spunem exact care sunt defectele tale, şi cum nu ai bani nici de psiholog, poate ar fi bine să apelezi la un duhovnic sau la nişte prieteni care ştii că pot fi sinceri. Dacă nu ai nici prieteni, e clar din nou că ai nişte probleme serioase.

| HazelEyes77 a răspuns:

Traim intr o lume cu valori inversate in care indivizii pun mai mult pret pe castig si bunuri materiale decat pe corectitudine, integritate, moralitate, sentimente din pacate. Multe femei par mai interesate de situatia materiala decat de calitatile, aspectul fizic, varsta partenerului. Sa nu generalizam insa. Probabil ca pentru femeile pe care le ai intalnit partea financiara conta foarte mult. Gaseste ti un loc de munca mai bine platit, ai grija mai mult de aspectul fizic, fii mai increzator in fortele proprii -cei care par siguri pe sine sunt mai atragatori. Sigur o sa gasesti si tu o fata care sa aprecieze calitatile pe care le ai si sa vada un persoana deosebita care multe de oferit. Stii ca ce i al tau e pus deoparte! Tu nu vrei o femeie doar sex de la o femeie ca asa ai plati una si gata. Vrei altceva. Nu stiu care i treaba cu barbatii care vor sa faca sex cu tine si daca si tu iti doresti sau ai accepta propunerile lor. Numai bine

| Florincristi20 explică (pentru Necunoscut112):

Nu am prieteni fug toti de mine ma dispretuie toti cunoscutii si cea mai saraca femeie nu vrea

| Florincristi20 explică (pentru HazelEyes77):

Va dau dreptate insa eu imi doresc o familie sa am copii unde lucra si sa ma casatiresc cu o femeie dar tiate fug de mine si barbati aceia pe inver s miau propus sa fac sex cu ei eu nu vreau sa traiesc cu barbati doar am intrebat de ce femeiile refuza ori ce relatie si ma dispretuie

| teiubesccata a răspuns:

O ai mica.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Realitatea este asta:
Te numesti FLorin, ai 31 de ani, si urmatoarele defecte:
-nu esti impunator (violent)
-te temi de alcool de parca ar fi heroina
-ai stat cuminte toata viata
-folosesti termenul cuviincios
-intri in contact cu poponarii
-stai prost cu banii.
Marea majoritate (sau prostime) a femeilor, adora barbatii care sunt opusul tau, adica: dur, vicios, cu probleme de comportament, si eventual care cheltuie si banii din pensia bunicii. De ce? Ca-s proaste. Ba nu... Pentru ca vor aventura, si sunt sigure pe ele, ca o sa ii puna la punct. Deci da, sunt foarte proaste. Majoritatea. Asa ca nu pierzi mare lucru.
Ca sa ajungi la nivelul perfect, adica sa te culci cu femei din cand in cand, in asteptarea uneia suportabile pe termen lung, trebuie sa devii usor misogin (pe buna dreptate), sa te aperi de persoanele care profita de slabi (adica sa capeti putina aroganta fata de cine merita), si cel mai important, sa reusesti sa castigi ceva bani. Daca nu ai tot timpul macar 50-100 de lei in buzunar, nu reusesti sa te dai cum trebuie, nici macar la o pustoaica de liceu agricol. Si nu zic ca s-ar uita ea la tine in buzunar, sau ca vei cheltui 100 de lei la o prima intalnire cu o oarecare, dar fara banii astia in buzunar, ai frustrarea de om sarac, care se poate trezi in timpul 'aventurii' ca nu are bani de ceva. Nu mai zic, daca ipotetic intalnirea decurge wow si trebuie sa i-o pui, ai nevoie de 100-200 de lei doar pentru o camera de hotel. Mai platesti si taxiul, apoi ar fi de bun simt sa o scoti la o masa... Iti trebuie vreo 400 de lei la tine.
Fa bani!
PS: Nu mai vorbi cu poponarii.
PS2: Daca intamplator esti poponar, mergi in Olanda (ca acolo e legal), si fa bani din chestia asta.

| Florincristi20 explică (pentru teiubesccata):

Nu oam mica e de 19 cm dar fuge toate de mine ca nu le place cum arat eu

| Florincristi20 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Nu sunt pe invers stimate domn insa ele fug toate de mine ca nu le place cum arat eu iar poponarii accepta sa ai f... in c... scz.de expresie. Fara sa ceara bani si fara sa tina cont de cum arat eu

| mgtow a răspuns:

Ele vor barbat cu audi/bmw si bani sa puna pe masa. Poti sa economisesti 6000€ si comanzi din Franta o papusa de silicon, apoi nu vei duce lipsa femeilor in veci nici nu va imbatrani sau sa iti transmita o boala. Poti sa faci si un credit daca ai graba. www.realdollfrance.com foarte serios distribuitorul (e una cu 5400€ jessica) ii schimbi fata si parul daca e la acelasi pret.

| Florincristi20 explică (pentru mgtow):

Ia tu femei de silicon eu maine fu...un barbat adevarat bine ca ai ***... tu toate femeile.

| bondolls a răspuns:

Avez-vous essayé de profiter de la plage avec une vraie poupée en silicone et acheter une poupée TPE en taille réelle sur bondolls.com pour 1000 à 3000 euros, vous pouvez facilement compléter votre voyage. Avec elles pour prendre de belles photos, ces filles sont très belles, avec de vrais organes sexuels féminins, à travers leurs ouvertures sexuelles réalistes (orale, vaginale, anale) pour une masturbation sexuelle efficace. Nos poupées pour adultes sont en très bonne santé et sont vendues dans de nombreux pays.
https://www. bondolls.com/poupee-silicone/

| bondolls a răspuns:

Avez-vous essayé de profiter de la plage avec une vraie poupée en silicone et acheter une poupée TPE en taille réelle sur bondolls.com pour 1000 à 3000 euros, vous pouvez facilement compléter votre voyage. Avec elles pour prendre de belles photos, ces filles sont très belles, avec de vrais organes sexuels féminins, à travers leurs ouvertures sexuelles réalistes (orale, vaginale, anale) pour une masturbation sexuelle efficace. Nos poupées pour adultes sont en très bonne santé et sont vendues dans de nombreux pays.

| vodami92 a răspuns:

Nu stiu ce sa zic spun sincer! poate ca au trecut fete sau femei pe langa tine! iar tu probabil evident ai tacut ca mutulica! si nu le-ai vazut! asa ca asta este! incearca sa faci si tu ceva! daca vrei sa ai o fata sau o femeie chiar! langa tine! nu e greu deloc sa stii! trebuie sa doar sa te deschizi fata de o femeie sau fata! sa fii cinstit sau onest chiar!

| Florincristi27 a răspuns (pentru mgtow):

Tu de ce nu ți-ai luat papusa din silicon tia plăcut sa probezi 2024 de femei? Nu rade de altul ca nu știi ce îți rezerva soarta apropo băiatul care a pus întrebarea acum e căsătorit are și copii pana la urma a găsit o Cristina tu ve ajunge sa faci laba ști ca cine rade rasul e pe el ai înțeles?

| Florincristi27 a răspuns (pentru bondolls):

Voudrais-tu coucher avec un homme en silicone, chérie, ou est-ce que tous les hommes du monde sont déjà actifs? Je n'ai finalement pas besoin de la poupée pour me marier. achète-toi un mâle en silicone, salope!