Frate. e groasa treaba.De religie din cate stiu nu pre ii deranjeaza insa minciuna deranjeaza pe toata lumea
Ce e asa interesant la un arab dintr-o nenorocita de tara ca Egipt? Cauta fata un european.
Mai gasesti baieti de care sa iti placa! Nu mai conteaza ce l a deranjat. Cei de alta religie sunt periculosi.
Pune-te in pozitia lui.Tie ti-ar conveni ca cineva sa te minta asa? Probabil si-a zis ca daca de la inceput minti, mai incolo e clar. Sper ca nu alergi dupa barbati arabi cu bani. Daca vrei straini macar alege pe cineva cu care poti vorbi liber, fara translate.
Nu vreau sa fiu pesimist,însă am mai auzit "legende urbane" de acest fel și nu s-au terminat deloc frumos pentru femeile în cauză.
Nu zic,în viața trebuie sa mai și riști pentru a putea ajunge unde îți dorești,însă prea de oaie cu națiile astea asiatice.
Asa că mai bine că ai scăpat de el și că nu îți mai vorbește.
Pe de-o parte na,asta e,daca l-ai mințit, suporți consecințele,iar pe de altă parte,mai bine e că nu trebuie sa te mai dai de ceasul morții cu religiile astea.
Poate suna puțin sadic ce zic, însă mai bine îți cauți o nație "cunoscuta" decât să umbi cu "necunoscuți" și să mai ajungi data la știri că,doamne ferește, ai fost ucisa sau te miri ce.
Personal, nu as merge pe iluzia că totul e roz acum, la început toți suntem foarte blânzi, însă cu timpul vezi adevărata fața a omului și după mi-e că o să ai un șoc.
Acum cum crezi.
anonim_4396 întreabă: