anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma poate ajuta cineva cu un raspuns? Cand prietenii mei, sau cineva vorbeste de virginitate mereu imi amintesc ceva din trecutul meu... faptul ca un baiat mai mare mi-a introdus degetul in vagin..si parca nu mai aveam aer ..bineînteles eram mai mica, nu stiu ce varsta aveam..insa mereu cand aud cuvantul "virginitate" automat imi amintesc amintirea asta.Acuma nu sunt sigura ca s-a intamplat sau a fost doar un 'vis" sau o "iluzie" de copil mic. Acuma intrebarea este mai sunt virgina? Nimeni nu stie chestia asta, nu am discutat nici cu mama...mi-e rusine. Mentionez faptul ca prietenii imi spun ca merg mai stramb si am picioarele strambe.

6 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

O fata/femeie poate fi DEZVIRGINATA numai in urma intretinerii unui contact sexual cu un baiat/barbat adica in urma penetrarii VAGINULUI de catre un PENIS. Reiese cat se poate de clar/cert faptul ca in urma introducerii degetului in vaginul tau, care se poate asocia ca ar fi reprezentat un fel de masturbare, tu NU ai fost DEZVIRGINATA, insa s-a putut produce asa numita DEFLORAREA a "pasaricii" tale din greseala sau neatentie prin lezarea, deteriorarea sau chiar ruperea himenului. Trebuie sa stii ca o fata/femeie de una singura NU SE POATE AUTODEZVIRGINA, si nici nu poate fi dezvirginata prin masturbare. In concluzie ESTI VIRGINA si vei ramane in continuare pana in momentul in care vei intretine primul contact sexual real cu un penis adevarat al unui baiat/barbat. Multa sanatate!

| RAY a răspuns:

Nu are sens erai desvirginata daca faceai sex

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Multumesc pentru tot!

| WaterDrop a răspuns:

Mda, am auzit ca virginitatea este un mister ce nu poate fi deslusit prea usor si este strans legat de felul in care mergi.

In rest, citeste bine ce a scris corbulalbrosu.

| mihai69 a răspuns:

Nu contează ce picioare ai și cum mergi.
Virginitatea e starea unei persoane (băiat / fată) care NU a avut încă relații sexuale. O atingere din copilărie nu contează.
Așadar, ești cât se poate de virgină.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru mihai69):

Multumesc!