Bravo tie,ce faci rau? este un poligam si nu crezi in basme monogame,doar sa nu isi bati joc de alti, sa nu creezi suferinta altora asta e important, in rest nu vad ce suflet murdar ai, in ziua de azi nu ai ce sa alegi, impacate cu tine si lasa basmele cu suflete, nu faci nici un rau
Sa nu mai mergi la ele sau sa nu le mai chemi la tine pentru a nu mau face sex.
Poti sa faci in asa fel incat sa nu te mai intalnesti cu ele. Ascunde-te cand vin sa te traga de maneca sau de ce te mai trag ele.
De multe ori am incerct varianta ta, Primele zile ma abtin dar cum se lasa seara si mesajele incept sa curga, ma ia un fel de val emotional prin stomac, iar creierul incepe sa-si faca fantezi cu pozitii excitante si explozive iar restul e istorie, uneori imi trece daca ma masturbez, dar asta tine doar cateva ore
Renunta la relelele sociale! Sau blocheaza-le pe fete. Eu nu am exact pentru a nu avea parte de tentatii.
Dă-mi voie să nu cred că "mulți și-ar dori asta" ))))
Știi, asta e ca și cum te-ai îndopa permanent cu cartofi prăjiți de la un fast-food ordinar, în loc să mănânci o masă selectă la un restaurant de lux.
Aici nu e vorba de altceva, decât de ce pretenții ai de la tine.
Cine nu ti ar dori asta?
Un om stabil emotional nu si-ar dori asta.
Ai dreptate, nu cred că sunt stabil emoţional, nici măcar nu ştiu ce vreau sau încotro mă îndrept.
Dragul meu prieten, trebuie sa renunti la asta. Poate ca va fi greu dar incearca sa te retragi din acest anturaj. Dumnezeu ne iarta daca venim la El, dar trebuie sa renunti la asa ceva, trebuie sa iti intemeiezi o familie, o sotie care sa te iubeasca cu adevarat nu doar fizic, care sa fie alaturi de tine in toate momentele, sa aveti un copil, sa ai impresionantul privilegiu de a fi tata, de a avea un fiu sau o fiica care sa semene cu tine, sa il ajuti sa creasca, sa ai o familie, un camin, renunti la aceste lucruri pe care Dumnezeu le doreste pentru tine, pentru niste placeri trecatoare care te vor distruge? noi crestinii nu avem doar un Dumnezeu, ci un tata iubitor, un prieten apropiat care ne iubeste si si-a dat viata pentru noi pe cruce acum 2000 de ani. Un prieten care ne iubeste, care se ingrijeste de noi, care ne accepta cu dragoste fara sa ne critice, care ne slujeste in fiecare zi, care isi exprima dragostea in multe feluri fata de noi. Isus este un prieten care ne asculta cand venim la El cu problemele noastre cele mai personale, care ne da rezolvare ca prin minune. Dumnezeu este un tat iubitor caruia ii pasa foarte mult de tine. tu poti fi fiul Lui printr-o rugaciune simpla ''Doamne Isuse am pacatuit impotriva ta, am vrut sa fac totul asa cum vreau eu, te rog sa ma ierti pentru faptul ca te-am respins pana acum, cred ca moartea ta pe cruce a platit datoria pacatuli meu, cred ca tu esti fiul lui Dumnezeu si te primesc pe tine ca mantuitor personal si Domn al vietii mele, imi predau viata tie''. Din acest moment Duhul Sfant te boteaza si vine sa locuiasca in tine, numele tau este scris in cartea vietii mielului, toate pacatele iti sunt iertate definitiv si ai puterea invierii in tine, si nimic nu te va mai desparti vreodata de dragostea, caldura si grija tatalui ceresc pentru tine.
Sa inteleg ca esti credincios sau asa vrei sa pari doar?
"Mulți si-ar dori asta" sigur că da, aia mulți ca tine.
Nu as spune ca esti bărbat, ci ca esti curvă masculină. Nu crezi? Singur spui ca prea-curvești.
Daca te limitai la a spune că esti sex-addicted aveam raspuns. Asa nu prea am ce sa-ti spun.
Taie-o si gata. Reteaza raul de la rădăcina!
Baftă.
Pentru a te opri te apuci de jocuri de noroc.
SI IN FINAL ALEGI PE CEA MAI POTRIVITĂ!
Cel puţin 30.
Cel putin 30. unele mai frumoase, altele nu chiar atat de frumoase. Favoritele mele sunt alea mai nebunatice si rele
Bravo man, si mai poti? cum le atragi?
Cum le atrag? Sunt liber, sunt disponibil, am un venit lunar cu mult peste medie, nu beau nu fumez nu mă drogez şi nu alerg după femeie, Îţi pot spune cum sunt, dar nu cum fac sã le atrag,
Murdar sufleteste te simti dupa ce faci aceste fapte. Este o patima foarte comuna, insa putin constientizeaza ca au gresit, ma bucur ca tu esti constient de greseala pe care o faci si vrei sa faci ceva. Ai mai multe variante ce te pot ajuta :
1) Poti apela la un psiholog - intr-o foarte mare masura te poate ajuta
2) Te poti sfatui cu un preot - pe mine m-a ajutat foarte mult sfaturile unui preot, mi-a deschis mintea si m-a luminat spre biruinta.
Acea oboseala este o oboseala psihica, nu una fizica. Ai constiinta incarcata cu pacatele facute. Doar 2 sfaturi iti pot da :
1) Investeste in tine
2) Cauta adevarata fericire in lucruri simple, fapte simple, oameni simpli. Schimbarea depinde doar de tine.
Poate imi dai si mie niste sfaturi pentru o intrebare recenta cu legatura la abordari.