anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un sfat. Nu stiu cum sa ma opresc din curvie. Sunt barbat si de cativa ani de zile, nu este saptamana sa nu ma culc cu una, doua femei noi, uneori doua deodata, Stiu, multi si-ar dori asta, insa eu sunt obosit si ma simt murdar suifleteste. Cum sa incetez?

52 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Poti sa faci in asa fel incat sa nu te mai intalnesti cu ele. Ascunde-te cand vin sa te traga de maneca sau de ce te mai trag ele.

| Uvox a răspuns:

Sa inteleg ca esti credincios sau asa vrei sa pari doar?
"Mulți si-ar dori asta" sigur că da, aia mulți ca tine.
Nu as spune ca esti bărbat, ci ca esti curvă masculină. Nu crezi? Singur spui ca prea-curvești.
Daca te limitai la a spune că esti sex-addicted aveam raspuns. Asa nu prea am ce sa-ti spun.
Taie-o si gata. Reteaza raul de la rădăcina!
Baftă.

| Emilian65 a răspuns:

Sa nu mai mergi la ele sau sa nu le mai chemi la tine pentru a nu mau face sex.

| Hammurabi a răspuns:

Dă-mi voie să nu cred că "mulți și-ar dori asta" laughing))))
Știi, asta e ca și cum te-ai îndopa permanent cu cartofi prăjiți de la un fast-food ordinar, în loc să mănânci o masă selectă la un restaurant de lux.
Aici nu e vorba de altceva, decât de ce pretenții ai de la tine.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Cine naiba si-ar dori asta? laughing
Mergi la psiholog.

| Irinel15123532 a răspuns:

Dragul meu prieten, trebuie sa renunti la asta. Poate ca va fi greu dar incearca sa te retragi din acest anturaj. Dumnezeu ne iarta daca venim la El, dar trebuie sa renunti la asa ceva, trebuie sa iti intemeiezi o familie, o sotie care sa te iubeasca cu adevarat nu doar fizic, care sa fie alaturi de tine in toate momentele, sa aveti un copil, sa ai impresionantul privilegiu de a fi tata, de a avea un fiu sau o fiica care sa semene cu tine, sa il ajuti sa creasca, sa ai o familie, un camin, renunti la aceste lucruri pe care Dumnezeu le doreste pentru tine, pentru niste placeri trecatoare care te vor distruge? noi crestinii nu avem doar un Dumnezeu, ci un tata iubitor, un prieten apropiat care ne iubeste si si-a dat viata pentru noi pe cruce acum 2000 de ani. Un prieten care ne iubeste, care se ingrijeste de noi, care ne accepta cu dragoste fara sa ne critice, care ne slujeste in fiecare zi, care isi exprima dragostea in multe feluri fata de noi. Isus este un prieten care ne asculta cand venim la El cu problemele noastre cele mai personale, care ne da rezolvare ca prin minune. Dumnezeu este un tat iubitor caruia ii pasa foarte mult de tine. tu poti fi fiul Lui printr-o rugaciune simpla ''Doamne Isuse am pacatuit impotriva ta, am vrut sa fac totul asa cum vreau eu, te rog sa ma ierti pentru faptul ca te-am respins pana acum, cred ca moartea ta pe cruce a platit datoria pacatuli meu, cred ca tu esti fiul lui Dumnezeu si te primesc pe tine ca mantuitor personal si Domn al vietii mele, imi predau viata tie''. Din acest moment Duhul Sfant te boteaza si vine sa locuiasca in tine, numele tau este scris in cartea vietii mielului, toate pacatele iti sunt iertate definitiv si ai puterea invierii in tine, si nimic nu te va mai desparti vreodata de dragostea, caldura si grija tatalui ceresc pentru tine.

| Demetrov a răspuns:

Murdar sufleteste te simti dupa ce faci aceste fapte. Este o patima foarte comuna, insa putin constientizeaza ca au gresit, ma bucur ca tu esti constient de greseala pe care o faci si vrei sa faci ceva. Ai mai multe variante ce te pot ajuta :

1) Poti apela la un psiholog - intr-o foarte mare masura te poate ajuta

2) Te poti sfatui cu un preot - pe mine m-a ajutat foarte mult sfaturile unui preot, mi-a deschis mintea si m-a luminat spre biruinta.

Acea oboseala este o oboseala psihica, nu una fizica. Ai constiinta incarcata cu pacatele facute. Doar 2 sfaturi iti pot da :

1) Investeste in tine
2) Cauta adevarata fericire in lucruri simple, fapte simple, oameni simpli. Schimbarea depinde doar de tine.

| Quassaar a răspuns:

Frate, da-ne și nouă "rețeta".laughing)

| RAY a răspuns:

Bravo tie,ce faci rau? este un poligam si nu crezi in basme monogame,doar sa nu isi bati joc de alti, sa nu creezi suferinta altora asta e important, in rest nu vad ce suflet murdar ai, in ziua de azi nu ai ce sa alegi, impacate cu tine si lasa basmele cu suflete, nu faci nici un rau

| RAY a răspuns (pentru supadeceapa):

Cine nu ti ar dori asta?

| RAY a răspuns:

Zigovit el face rau? ce rau face omule? nu face nici un rau

| RAY a răspuns (pentru Hammurabi):

Ce rau face?

| Hammurabi a răspuns (pentru RAY):

Nu face nici un rău.
Ce, porcu dacă trăiește în mocirlă, face vreun rău?
Pentru el e foarte bine.
Doar că are șanse într-un procent mult mai mare să ia vreun HIV.
Că prezervativul (dacă folosește) nu e blindaj de tanc. laughing)))

Eeeeeeee fiecare isi asuma in risc in viata asta, poti lua hiv si de la o fata normala, daca face doar cu 1, 2 in fiecare saptamana nu e chiar asa des

| sofisis a răspuns (pentru Quassaar):

Ma tu n-ai nevasta? laughing))

Sa stii ca intre a face sex cu 3 barbati care au hiv vs 10 femei care au hiv sex vaginal ai sanse mai mari sa iei hiv de la unul din cei trei barbati, sexul anal e periculos

| sofisis a răspuns:

Gaseste-ti una care sa te satisfaca sufficient la pat si tine-o doar pe aia.

| RAY a răspuns (pentru sofisis):

Ca apoi sa suferi pentru o tarfa

| sofisis a răspuns (pentru RAY):

Pai daca esti lache si te inamorezi de o amanta, e problema ta. Un barbat poate avea o relatie strict sexuala, asa cum si o femeie poate.

| Hammurabi a răspuns (pentru RAY):

Bravo mă.
Te-ai gândit tu să-mi aduci aminte de homosexuali, că eram prea relaxat?

| Hammurabi a răspuns (pentru sofisis):

Foarte corect. (lecția 1) laughing))

Mai fata eu vorbeam de a sta intr o relatie cu o fatuca, asta cu prieteni cu benefici =omul nu e robot tot te vei indragosti, am facut ceva studii si in privinta asta, solutia este schimbarea parteneri astfel sa nu existe nici o conexiune emotionala

Am uitat ca esti homofob, soryy

laughing)) bine ca ai facut tu studii. Bravo. Eu am avut relatii strict sexuale. Deci eu, dragule, iti vorbesc din proprie experienta.
Dar ok, daca tu ai facut studii, fie ca tine laughing))))

| sofisis a răspuns (pentru Hammurabi):

Inveti repede laughing))

Tu ai avut relatii strict sexuale si nu ai simtit nimic emotional? poate tu esti diferita, nu toti suntem ca tine

Nu esti lache daca te indragosesti de una, iubirea este ceva involuntar

Diferita oi fi dar unica in nici un caz asa ca...
Si ca sa iti raspund si la faza cu lache, ba da, dupa o anumita varsta daca te sperie atat de tare ideea de a avea o iubita si deci recurgi la a avea o amanta si te amorezezi de ea, esti un idiot.

| Quassaar a răspuns (pentru sofisis):

Sunt marinar...am câte una in fiecare port...se înțeleg de minune.laughing)

Eu nu vorbeam de amanta, daca ai o relatie nu inseli, daca esti singur faci ce vrei fara a cauza suferinta altora