anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un sfat. Nu stiu cum sa ma opresc din curvie. Sunt barbat si de cativa ani de zile, nu este saptamana sa nu ma culc cu una, doua femei noi, uneori doua deodata, Stiu, multi si-ar dori asta, insa eu sunt obosit si ma simt murdar suifleteste. Cum sa incetez?

52 răspunsuri:
| RAY a răspuns (pentru Quassaar):

Cate ai ars vara asta?

| sofisis a răspuns (pentru RAY):

Inseamna ca tu citesti pe diagonala si raspunzi in zig-zag

| sofisis a răspuns (pentru Quassaar):

Pff, m-ai fi dat pe spate daca aveai cate doua. Cate una au toti marinarii laughing)

| Quassaar a răspuns (pentru RAY):

Anul trecut ...una...anul asta mai rar.laughing

| Quassaar a răspuns (pentru sofisis):

Calitate nu cantitate.laughing

| RAY a răspuns (pentru sofisis):

Cum pot si eu, dar de amante eu nu vad sa fie vorba in intrebare

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Incepe sa le judeci pe fiecare si fãle ipocrite c. urve ca sunt asa etc etc invatã de la Ray laughing

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns (pentru RAY):

Un om stabil emotional nu si-ar dori asta.

| sofisis a răspuns (pentru Quassaar):

Pai ma asteptam sa fii mai cu mot printre marinari

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru supadeceapa):

Ai dreptate, nu cred că sunt stabil emoţional, nici măcar nu ştiu ce vreau sau încotro mă îndrept.

| Holiday a răspuns (pentru Hammurabi):

"Doar că are șanse într-un procent mult mai mare să ia vreun HIV.
Că prezervativul (dacă folosește) nu e blindaj de tanc"

Nici airbag-ul nu e blindaj de tanc, dar probabil asta nu te impiedica sa mergi cu masina, nu?

| Hammurabi a răspuns (pentru Holiday):

Corect. Dar aici era vorba de frecvență.
Că dacă te izbești cu mașina de două ori pe săptămână ai mult mai multe șanse să dai de o situație în care airbag-ul să nu funcționeze sau să nu te ajute.

| Holiday a răspuns (pentru Hammurabi):

Pai stai ca nici toate partenerele nu au HIV. Deci nici el nu se izbeste de doua ori pe saptamana, doar circula.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Cel puţin 30.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru SkyPilot):

De multe ori am incerct varianta ta, Primele zile ma abtin dar cum se lasa seara si mesajele incept sa curga, ma ia un fel de val emotional prin stomac, iar creierul incepe sa-si faca fantezi cu pozitii excitante si explozive iar restul e istorie, uneori imi trece daca ma masturbez, dar asta tine doar cateva ore

anonim_4396

Cel putin 30. unele mai frumoase, altele nu chiar atat de frumoase. Favoritele mele sunt alea mai nebunatice si rele

| SkyPilot a răspuns (pentru anonim_4396):

Renunta la relelele sociale! Sau blocheaza-le pe fete. Eu nu am exact pentru a nu avea parte de tentatii.

| Jay1 a răspuns:

Pentru a te opri te apuci de jocuri de noroc.
SI IN FINAL ALEGI PE CEA MAI POTRIVITĂ!

| SupMates a răspuns:

Fa-ti o prietena si faci sex doar cu ea, nimic mai simplu happy

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Bravo man, si mai poti? cum le atragi?

anonim_4396

Cum le atrag? Sunt liber, sunt disponibil, am un venit lunar cu mult peste medie, nu beau nu fumez nu mă drogez şi nu alerg după femeie, Îţi pot spune cum sunt, dar nu cum fac sã le atrag,

| TotulSAUnik a răspuns:

Poate imi dai si mie niste sfaturi pentru o intrebare recenta cu legatura la abordari.