El a stat 3 ani cu o fata intelegi? e clar ca inca mai simte ceva pentru ea, nu are cum sa uite asa repede tot ce au trait impreuna.in mod sigur de la tine vrea doar sex.mai bine fiti in continuare pr, si iti vei gasi un baiat care sa te merite si sa tina la tine.pentruel esti doar un refugiu si nimic mai mult. poate peste cateva luni sau cine stie cat timp va dori sa aiba din nou o relatie stabila.Nu crezi ca meriti ceva mai mult? cred ca mai bine te indepartezi de el.e mai rau daca ramaneti best friends caci te vei indragosti mai rau de el.stiu cum e si eu sunt indragostita de un coleg care nu ma place deloc, si suntem pr buni dar e nasol ca eu nu-l vad asa;-j in fine.multe personane iti vor spune ca mai bine "te dai la el" adica faci ce ai fc si pana acum, te prefaci ca sunteti prieteni si pana la urma te "combini" cu el.nu stiu, eu n`as face asa caci oricum si daca iti va spune ca te iubeste si mai stiu eu ce nu va fi adevarat incearca sa te pui in situatia lui, si tu ai face la fel cred daca te`ai fi desparit de pr tau dupa 3 ani.deci: indeparteaza`te de el daca vrei sa-ti fie binebafta!
Mai stai pe langa el si vezi ce intentii are (daca vrea sex cu multe fete sau alta relatie stabila) si apoi tragi concluzia necesara.
AlexEjmecheru întreabă: