Imi pare rau rau de ce s-a intamplat, nu stiu, el daca a inceput sa ma forteze la inceput si sa mi zica toate alea ca ma violeaza, trebuia sa plec dar nu stiam ce sa cred, ma gandeam ca glumeste..imi era si frica pe de o parte, oricum nu ma lasa sa plec, daca mergeam pe jos venea dupa mine, nu stiu cum m a luat cu toate alea si i am luat o si in gura inca. asa regret, dar pe de o parte ma bucur ca nu am facut o ma refer sex normal, aveam ceva pentru el, candva imi era drag, poate si de aia am cedat insistentelor si i am facut oral, dar putin, insa acum regret, m a dezamagit
Incercati asta si o sa va racoriti
http://www.youtube.com/watch?v=hje-lFRPWHE
Ţi-ai scris povestea, dar ai uitat întrebarea. Este doar vina ta pentru că ai căutat-o cu lumânarea! Mergi la poliţie şi depunde plângere, măcar atât să faci după ce că şi-a bătut joc de tine. Aveai telefonul lângă tine şi nu ai răspuns când te suna cineva? Înseamnă că nu prea te duce capul!
Fapta este consumata ce sa mai sune la 112 dupa 1 an?
Trebuia sa sune atunci la politie daca vroia?!, dupa actul sexual!
Da maestre, dar la asa poveste numai minte se scoala asa de dimineata nu am scris cu rautate
Asa a vrut ea sa scoale!
Nu am nimic cu tine!
Am glumit si eu acuma!
Oi fi tu Monster dar nici cu mine nu mi-e rusine sa vezi cand ma ridic in doua picioare (labe) ce mai mascul feroce sunt
, fara bravo ca te iau la intrebari, sti cui se spune bravo?
Alexandra, probabil ca esti foarte mica.Nu ne0ai spus cati ani ai tu, dar sigur baiatul e major.
Asemenea jocuri sunt periculase pentru tine.Baiatul isi bate joc de tine..Profita de inocenta ta.
Te-as sfatui sa rupi orice relatie cu el.O femeie se cucereste cu rabdare si respesct, nu cu,, murdarii'' de acest gen.
Buna
pe scurt, asta este intamplarea vietii tale, deci intrebare nu exista.a cui este vina? a ta..de ce?
esti minora si ai vrut sa duci curiozitatea la bun sfarsit, numai ca te-ai panicat si ai dat inapoi pana la un momendat, trebuia sa pleci si sa nu intri in jocul lui murdar, dar se pare ca si tie ti-a placut, o iubire nu se limiteaza la sex si sex oral..de a trebuit sa intri in jocul lui? el fiind matur, te-a supus unui joc, in care tu ai intrat cu mare drag acceptand acele murdarii, cu pupat/cu masat etc..la ce te-ai fi asteptat cand te-ai urcat in masina lui si a inceput sa te sarute? o fata decenta si minora, nu are ce cauta in masina cu un om matur..asa ca, daca vrei sa fii respectata, respecta-te pe tine insuti si asa vei fi respectata, daca cedezi tentatiei, doar "murdarii" vei gasi.
O zi frumoasa sa ai
Acesta este "tratamentul" obişnuit pe care sunt în stare să-l ofere astfel de animale libididoase...
Doresc să reuşească să te constrângă să ajungi "bic-ul" lui pentru 10 utilizări, fără mustrări din partea lui... La sfârşit urmează să "împacheteze" frumos relaţia şi să te convingă la fel de frumos că nu mai merge...
Atunci când într-o relaţie nu se menţionează nimic legat de "relaţie serioasă", "relaţie de durată", "cerere în casatorie", orice legat de "casatorie", etc... nu este bine!
În astfel de situaţii relaţia este sortită eşecului.
Numai fundamentarea pe principii sanatoase (legate de căsătorie), pe ONOARE, pe DEMNITATE, poate oferi relaţiei siguranţă!
Altfel, fata nu "a reuşit" decât şă-şi treacă în "C.V." faptul că a fost folosită şi că viitorul său soţ, pentru o viaţă va şti că ea s-a lăsat "folosită", o tură, două, trei, sau ani de zile... Va fi o familie minunată şi vor trăi amândoi în pace şi linişte sufletească până la adânci bătrâneţi!