Vai dar ce bine ca nu ati facut sex normal! Bine ca esti inca virgina!
Si cu respectul pentru propria ta persoana cum ramane? Asta nu conteaza chiar deloc?
Nu inteleg de ce iti pare rau acum. Tu ai toata vina! Nu trebuia sa te urci in masina lui, dar daca totusi ai acceptat, la primul avans trebuia sa te fi dat jos.
Si-a batut joc de tine cu voia ta.
Nu stiu ce sfat astepti de la noi, dar sper ca macar esti constienta de ce greseala ai facut si nu o sa o mai repeti niciodata.
Eu iti recomand sa vorbesti deschis cu parintii tai.
Ei te pot ajuta intotdeauna cu un sfat.
Dar nu a fost acum un an...alaltaseara s-a intamplat.mi a placut actul in sine, dar mi e ciuda ca am cedat si i am facut lui
Doamne, fathoo..ma mir ca nu ti-e rusine de ti-ai intins-o si aici pe TPU, bare-mi o tineai doar pentru tine. Te ai m-ai facut si de rahat! Ori e facatura ori esti limfomana! Pune si sterge intrebarea ca nu area niciun sens(daca e intrebare)
Asa si intrebara? ca ai facut sex oral am inteles ca _ai facut o labuta ne_ai spus si care e gluma pana la urma mai vrei si nu iti mai da?
Dc pana si tie? adica ti se scoala mai greu? dc te intereseaza cum arat? nu i problema ta
Dacă ai scris tot romanul asta aici, presupun ca vrei sa te ajutam cu ceva. Cu ce mai exact, având in vedere ca nu ai pus nicio întrebare.
Ba prima oara ai pus o poveste ca esti baiat si acum ai pus alta poveste ca cica esti fata, wtf?
Te simti vinovata! atunci de ce ai facut-o? stiai foarte bine ca erai minora! doamne fereste! tu singura ti-ai cautat-o! o meriti pe deplin! si acum te plangi! de ce? fiindca ti-a placut sa iti bagi botul in penisul lui! hai ca stii ce inseamna asta! ai supt lins adica! hai ca stii! ai vrut sa o simti cum zvacneste! cum se misca! imi pare rau pentru tine! dar ti-ai ratat viata! si acum te plangi! fara regrete dezamagiri cand stii ca ai facut-o deja! urmeaza sa spui zici ca ti-a lins supt si tie vaginul! faptul este consumat deja! daca nu l-ai reclamat pentru viol! inseamna ca ti-a placut si aia este!