Deci... hai sa iti dau un sfat. Pt a saruta mai bine trebuie sa te pui in poala lui si sa iti pui ante-bratele pe umerii si pe ceafa lui. Tu in acel moment trebuie sa te asezi intr-un fel mai sus, asta ii va da mintea eroare. Ca sa cresti senzatia de feromoni (celule ce se produc atunci cand excitatia este intr-un anumit nivel ridicat) tu trebuie sa nu il mai saruti, sa il privesti in ochi si de acolo va imbratisati si daca e deschis la minte si nu un obsedat sexual ca oricine altcineva. Daca el va reactiona ca si tine, aceasta afirmatie este adevarata: El te iubeste si pretuieste aceste momente. Daca vrei putem fi prieteni. Pt mai multe sfaturi contateaza-ma pe insta: dragomirricardo._.123, discord: Bad_Baddie⛓✨? #4808
E perfect normal să te exciți, dacă el asta vrea să-ți facă. Și e clar că da, altfel nu ai ajunge să fii...
Din p.m.d.v., să văd că partenera se excită e cel mai erotic moment al preludiului (preludiu pe care adesea îmi place să-l duc până ce ea ajunge la climax).
Lasă-te în voia simțurilor, nu te mai stresa! Să fii iubită!
Bărbați se simt foarte bine daca vad ca reusesc sa isi excite partenera, asa ca nu ai de ce sa te abti, ca nu e nimic rusinos.
Păi eu cred ca si tu la rândul tău il exciti, ca altfel nu cred ca ar mai continuă să te exploreze.
Noi te vedem ca fiind delicata, gingasa si ne place. Ne face sa fim "tari" asa ca continua sa fii tu asa cum esti.
Fiecare baiat e diferit asemenea cum esti si tu unica fata de oricare alta fata. Asadar exploreaza, incearca si vezi ce reactii are cand apesi anumite butoane.
Nu trebuie sa faci niciun gest, barbatii sunt fiinte vizuale, o sa se excite mai mult de la ce vede decat de la ce faci.
Dupa vreo 5 ani de relatie incepe sa conteze ce faci, acum nu.
Ce tare!
Sincer mie nu mi se pare deloc penibil și ai putea face asta in multe moduri, fie chiar și fără să-l atingi
Însă acum depinde de fiecare
Mie de exemplu îmi place foarte mult jocul de cuvinte, anumite privirii, jocuri, ținută vestimentară, imaginație bogată și chiar flirting chiar daca ne cunoaștem și deja suntem apropiați