LOL. Nu dupa asta iti alegi iubitzi. Adica "iubi unu" si "iubi doi"? LOL
Trebe sa il iubesti. daca nu il iubesti p niciunu las-o balta. Eu las alege pe cel care il iubesc. Sau am sentimente mai puternice. Dar nu pe cel mai frumos. Doar daca as avea nevoie disperata de iubit. Si este un baiat foarte frumos. Dar hai sa iti raspund la intrebare. LAS ALEGE PE CEL CU OCHII CAPRUI. ADOR OCHII CAPRUI.
Alege-ti unul singura, ce tot iei second hand de la prietena ta! Ce arunca ea, culegi tu?
Glumesti nu? Cum poti fii asa de ipocrita incat sa te uiti dupa aspect Cinteaza sentimentele daca simti pentru amandoi acelasi lucru lasa-i!
Doamne iarta-ma, cica iubi 1 si iubi 2...scuze ca zic dar parca ai alege un obiect, nu un baiat, o fiinta umana, care trebuie s-o si iubesti. Daca "alegi" numai asa dupa aspectul fizic, asta se numeste superficialitate.
Si daca mai sunt si amandoi fosti iubiti ai prietenie tale atunci...nu mai am ce zice.
Compliat da mai multe detalii ar trebui sa il iei pe iubi 2 din cauza ca iubi 1 e fost iubit al prietenei tele si poate se supara.
Iubi 3 : castravete curatat...forma potrivita, putin curbat, aluncecos (deci nu e dureros), sta cu vrei tu, si bonus il poti arunca dupa fiecare utilizare. Bafta
Făăăăăăăăăă, dar proasta te-a facut mă-ta. Mori in gatuu ma-tii de specimen! Rar mai gasesti si tu o fata intreaga la cap...foarte rar.
Ce mai ai cu iubi 1 parca nu-ti mai placea de el mai ales ca a fost si al meu