| Deliii a întrebat:

Ma uit cum categoria"Dragoste si sex" a devenit altceva. Poate totusi nu sunt singura care ar dorii sa se respecte categoriile.cine mai este de acord cu mine?

14 răspunsuri:
| LotteCharlotte a răspuns:

Sunt de acord cu tine !

| AndreeaDAADA a răspuns:

And me!

| Deliii explică:

Multumesc!

| sunshine_4741 a răspuns:

Ar trebui sa fie intrebari potrivite categoriei dar...asta e Romania!

| CrazyYoyo a răspuns:

And me dar iti dai seama chiar daca separam categoriile unii care sunt "obsedati" de aceasta categorie nu`i va ajuta si pe ceilaltibig grin

| fabiola a răspuns:

Asa se intampla in fiecare mini-vacanta, nu te speria!

| Deliii explică:

Ok.dar fiecare intrebare are categoria sabatting eyelashes ar trebui respectata chestia asta:*!

| ascovit a răspuns:

De acord cu tinesad. Ai observat cum persoane experte in alte domenii "pescuiesc" intrebarile respective de la D&S?

Ma fac si eu vinovata de unele intrebari la D&S, iar acum regret, pentru, ca am observat ca mi se raspunde de 100000 de ori mai bine la categoria potrivita, chiar daca intr-un timp mai lung
happy

| Deliii explică:

MA bucur ca nu sunt singura care crede acest lucru:*!

| LadyNaty a răspuns:

Stii.Ar trebuii dar nu e asa.Alooo! Traim in Romania...Ce vrei de la acesti oameni? Pana la urma, aceasta categorie e cea mai vizitata, de aceea se posteaza intrebari ce nu corespund acestei categorii. Poate acele persoane au nevoie urgent de un raspuns.Adevarat.Nu e bine.Eu n'am pus nici o intrebare pana acum...E internet, toate prostiile circula pe aici, majoritatea false.Nu poti face nimic in legatura cu asta. Dupa cum am mai zis,e cea mai vizitata categorie, nu e in favoarea lor sa puna la categoria potrivita, fiindca nu sunt vizionate celelalte.Intelegi tu?happy

| Deliii explică (pentru LadyNaty):

Eu inteleg.Dar am pus problema in acest mod deoarece sunt prea multi copii care vor sa li se faca temele si etc pe acesti sitestraight face sau alte intrebari despre jocuri si etc.

| LadyNaty a răspuns (pentru Deliii):

Sunt doar copii.Probabil nu au ajutor din partea parintilor, le e dificil. Unii chiar nu au sprijin parintesc, altii doar profita de acest site din cauza faptului ca sunt doar LENESI.Si altii doar pasionati de anumite jocuri poate chiar "dependenti", majoritatea copiilor devin dependenti de la anumite jocuri.Si,mda stiu a devenit ceva normal sa puna totul la aceasta categorie, insa nu putem schimba nimic! Cu ce putem schimba noi? Doar ne spunem parerea. Oamenii nu mai respecta legea, acum pe bune.Nu ai aruncat niciodata o hartie pe jos? E Romania. Unde totul e posibil.Cea mai penibila taraa!

greece12
| greece12 a răspuns:

Chiar daca sunt de acord cu tine,pentru ca sunt,ce putem face?
Da,nu raspunzi la o intrebare care nu are legatura cu categoria,nu raspunzi la doua,la a treia incepi sa te superi,la a patra il sfatui pe amaratul ala sa posteze la categoria potrivita,al cincelea te injura direct,pe-al saselea il injuri tu ca sa nu ramai dator,la al saptelea nu mai ajungi,dai logout si pleci naibii de la calculator ca ti-ai stricat ziua!
Cam asa decurg lucrurile!
Personal,intru sa raspund la categoria asta,incerc sa vindec inimi ranite,sa consolez o fata indragostita,sa sfatui un baiat timid sau sa explic ce se intampla cu perioada fertila,ma rog.
Si,cautand intrebari-pentru ca am ajuns sa le caut-descopar teme la mate,la romana,telefoane,pesti,statusuri,metin,counter,pe naruto cu mama lui si tot neamul impreuna!
Cum sa mai am eu dispozitie sa plang impreuna cu fata indragostita sau sa incurajez baiatul timid?!?
Vreau sa spun ca nu ajunge ca polueaza cu intrebarile stranii categoria in sine,dar fac rau si celor care posteaza aici si asteapta un raspuns,un sfat,o vorba cat de mica!
Si,incerc sa fac abstractie,sa nu "vad" intrebarile de alt gen si sa raspund totusi,pentru ca vreau sa raspund!
Ei,aceeasi si aceeasi care pun intrebarile ciudate,revin,reposteaza si sunt si suparati "de ce nu-mi raspundeti si mie la intrebare?!?"
Daca ceva ma supara cu adevarat este expresia "scuzati categoria"! Tot posteaza o intrebare,e greu sa aleaga casuta corespunzatoare? Nu realizeaza ca daca nu le raspund nu o fac din rea vointa ci pur si simplu nu stiu raspunsul! Asa cum,un altul care e bun in calculatoare nu poate raspunde la auto-moto,de exemplu! Fiecare intra sa raspunda la categoria la care stie, vrea si poate ajuta!
Daca ar intelege lucrul asta, cat de mult mai bine am fi cu totii!
Uf! M-am racorit!

| emabrumareanu29 a răspuns:

Corect.Copii idioti de 11 ani carora le arde de sex.