| Rebeja_Nicoleta_2000 a întrebat:

Ma vad cu o persoana destul de mult timp dar când îl întreb despre ce relație avem întotdeauna evită tema data. Dar tot continuăm să comunicăm. La o seamă de vreme am observat că nu prea atrage atenție la mine, înloc sa iasa cu mine preferă cu prietenii. Eu de la asta sufăr deoarece îmi place persoana data și vreau o relație. Am stat la o convorbire serioasa și spune ca nu are timp de relații serioase și că este atât de ocupat încât nu poate.
Vă rog frumos spuneți vreun sfat ceva ce sa fac mai departe?
Merită să mai stau să mă las bătută?

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Relatia asta nu mai este fericita si nici de viitor. barbataul nu stiu cum sa-ti spuna ca vrea sa o rupa, dar cred ca se teme de un scandal.
Cand un barbat isi prefera prietenii in locul femeii iubite, atunci relatia de dragoste este terminata, el nemaisimtind nimic pentru femeie.
Da, merita sa te lasi batuta, sau mai precis sa rupi tu relatia, daca asta iti da satisfactie, pentru ca oricum este in agogie si se va rupe curand.

6 răspunsuri:
| Rebeja_Nicoleta_2000 explică (pentru Violleta2022):

Dar dacă încă îți scrie și are de gând să se vadă cu tine. Parcă știi cum ma simt pe valuri. Un val cald apoi un val rece. Sunt în confuzie totală

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Dar in ce limbă scrii dragă?laughing

| wildthing a răspuns:

Nu merita sa mai insisti...lasa-l in pace si vezi-ti de treaba ta.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Rebeja_Nicoleta_2000):

Si tu esti incapabila sa decizi ce vrei?
Chiar nu poti lua o hotarare?

greece12
| greece12 a răspuns:

Cand un barbat prefera prietenii, in locul relatiei, relatia nu mai exista.
Pune tu punct, inainte s-o faca el.
Imi pare rau.

| cuvant a răspuns:

Nu vrea o relatie serioasa cu tine din pacate. Vrea in conditiile lui si cand are el nevoie emotional si fizic.
Eu zic ca te implici in ceva ce nu o sa duca la nimic bun pentru tine