Nu se intampla nimic atata timp cat aveti incredere unul in celalalt. Nu cred ca ar putea sa renunte la tine asa usor daca s-a atasat de tine.
Eu ştiu ceva:
Ochii ce nu se văd, se uită.
Încercaţi să găsiţi mai mult timp pentru voi ŞI în timpul săptămânii.
Mmmm...nu stiu ce sa zic...eu una de fiecare data cand am fost in locul tau am sfarsit-o rau Iti doresc mult, mult noroc si ai grija
Daca scoala e motivul pentru care va vedeti in weekend este bine, aveti timp pentru voi in weekend. Vorbti pe net, la telefon, prin mesaje multe ca sa nu va indepartati.
NU va inselati si totul va merge bine.
Bună!
Dacă vă vedeți rar nu aveți timp să vă plictisiți unul de celălalt.
In timpul în care nu vă vedeți dorul dintre voi creşte şi odată cu el creşte şi iubirea.
Priveşte doar partea plină a paharului.
O zi bună!
La varsta ta la care ar trebui sa gandesti cu ce ai in pantaloni si nu cu inima e trist ca te lamentezi in felul asta.ce conteaza daca va departati, ce conteaza daca va despartiti? esti tanar, las-o in plata domnului pe aia si distreaza-te cu tovarasii altfel vei regreta.
Nu crezi ca ar trebui sa iti foloseasca de fapt creierul?
Daca el doreste sa fie cu ea, de ce ar regreta mai tarziu? Pentru ca nu s-a culcat cu toate taraturile? Foarte bine face!
Cu "tovarasii" te poti distra si avand prietena!
Referitor la intrebare, cred ca ar trebui sa incercati sa comunicati mai mult in timpul saptamanii. Ce va opreste?
Eu zic ca aveti un avantaj fata de cei ce au o relatie la distanta, pentru ca va puteti vedea in fiecare weekend. Nu sunt toti atat de norocosi ca si voi. Daca va iubiti, respectati si aveti incredere unul in celalalt nu are de ce sa nu reziste relatia voastra.
Daca veti pastra legatura cat mai des, e ok.
Dorul amplifica sentimentele, asa ca e mai ok sa nu va vedeti zilnic. Asa, nu va aparea plictiseala.
Vorbiti la telefon, prin sms-uri, e mai dragut sa o suni in fiecare seara sa-i urezi "Noapte buna" iar in fiecare dimineata sa ii trimiti mesaj.
E o vorba -Ochii care nu se vad se uita. Normal ca e bine sa eie o pauza intr-o relatie sufocanta ca sa ti se faca dor.Dar voi va vedeti doar in weekend frate.Nu e bine incearca sa te vezi si pe parcursu saptamanii macar odata cu ea.
Anonima17191 întreabă: