| simplegirl2 a întrebat:

Mai bărbaților Vreau sa stiu cum va cucerește o femeie? in afara de aspect fizic si toate cele ce tin de fizic, ce va mai atrage in general la ele?!

16 răspunsuri:
| Samariteanul a răspuns:

Pai daca e sa excludem caracterul fizic pe mine ma atrage caracterul moral la o fata si mai ales bunul simt.Degeaba arata bine daca e una din aia care sta cu tine doar pentru banii, asculta manele, nu stie sa vorbeasca corect si mai e si proasta pe deasupra.

| RAY a răspuns:

Sinceritatea cel mai mult, seriozitatea, simtul umorului

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa fie foarte spontanã
Multe fete am observat ca poarta masti, se comorta intr-un anumit fel in diferite ipostaze. Odata ce oberv asta deja nu am cum sa o mai plac, in afara de aspectul fizic

Răspuns utilizator avertizat
| Xelon a răspuns:

Sa nu fie proasta, sa stie sa flirteze finut, sa aiba o voce placuta, sa nu se lase usor, sa nu aiba fite de diva.

| Kimball a răspuns (pentru Xelon):

"Sa nu fie proasta" unde mai gasesti asa cevalaughing)

| MajinVegeta a răspuns:

Senzualitatea si felul ei de a fi.

| mihai69 a răspuns:

Dacă am ce vorbi cu ea. Chiar poate fi mai urâțică, dacă are o minte brici și o personalitate plăcută, mă poate cuceri.

| Xelon a răspuns (pentru Kimball):

Gasesti,ideea este urmatoarea: ce ne-am face noi barbatii daca toate ar fi destepte? laughing
Prostutele au si ele partile lor bune laughing

| simplegirl2 explică (pentru Xelon):

Adica vrei sa spui ca poti sa le duci de cap pe cele mai nedestepte

| Denision a răspuns:

Conteaza caracterul, comportamentul ci nu aspectul fizic.

| Adiq a răspuns:

Felul in care se comporta ea natural, fara sa poarta nici o masca.

| Xelon a răspuns (pentru simplegirl2):

Nuu,nu la asta ma refeream,te iau pe tine ca exemplu,dupa cum te exprimi e clar ca esti o fata foarte isteata si cred ca iti doresti un baiat istet pentru ca asa e normal,dar trebuie sa te gandesti ca mai sunt si fete "nedestepte" si ele lor vor cauta pe cineva nedestept,dar gandeste-te ca toti baietii ar fi destepti, atunci fetele nedestepte ar ramane singure, asa se intampla si la baietii nedestepti, daca toate ar fi destepte, ei ce ar face?

| VictorFenrir a răspuns:

Sa nu aiba fite de pitipoanca,sa aiba o voce chill out, sa aiba simtul umorului, sa nu fie mincinoasa, sa nu-i placa manelele si bullshit-urile de la radio, sa nu fie o cre(s)stina superstitioasa etc

| Mihai1221 a răspuns:

Nu prea conteaza total fizic, conteaza sa aiba o fata cat de cat frumoasa, adica sa fie frumusica, si na deja fund si sani

| NLS a răspuns:

O fata e ok cand e aproximativ egala ta din punct de vedere spiritual si intelectual, idealuri, dorinte. As particulariza lista cu: sa nu fumeze, sa aiba voce cat de cat placuta, sinceritate, naturalete (din toate punctele de vedere, inclusiv cat mai putina "spoiala").