Pai daca e sa excludem caracterul fizic pe mine ma atrage caracterul moral la o fata si mai ales bunul simt.Degeaba arata bine daca e una din aia care sta cu tine doar pentru banii, asculta manele, nu stie sa vorbeasca corect si mai e si proasta pe deasupra.
Sa nu fie proasta, sa stie sa flirteze finut, sa aiba o voce placuta, sa nu se lase usor, sa nu aiba fite de diva.
Dacă am ce vorbi cu ea. Chiar poate fi mai urâțică, dacă are o minte brici și o personalitate plăcută, mă poate cuceri.
Adica vrei sa spui ca poti sa le duci de cap pe cele mai nedestepte
Nuu,nu la asta ma refeream,te iau pe tine ca exemplu,dupa cum te exprimi e clar ca esti o fata foarte isteata si cred ca iti doresti un baiat istet pentru ca asa e normal,dar trebuie sa te gandesti ca mai sunt si fete "nedestepte" si ele lor vor cauta pe cineva nedestept,dar gandeste-te ca toti baietii ar fi destepti, atunci fetele nedestepte ar ramane singure, asa se intampla si la baietii nedestepti, daca toate ar fi destepte, ei ce ar face?
Sa nu aiba fite de pitipoanca,sa aiba o voce chill out, sa aiba simtul umorului, sa nu fie mincinoasa, sa nu-i placa manelele si bullshit-urile de la radio, sa nu fie o cre(s)stina superstitioasa etc
Nu prea conteaza total fizic, conteaza sa aiba o fata cat de cat frumoasa, adica sa fie frumusica, si na deja fund si sani
O fata e ok cand e aproximativ egala ta din punct de vedere spiritual si intelectual, idealuri, dorinte. As particulariza lista cu: sa nu fumeze, sa aiba voce cat de cat placuta, sinceritate, naturalete (din toate punctele de vedere, inclusiv cat mai putina "spoiala").