| raducanumihaela a întrebat:

Mai copii, e normal ca o fata sa alerge dupa un baiat? Ati face asta daca l-ati iubii?

Răspuns Câştigător
| ioana21S a răspuns:

Buna...eu as alerga dupa el. daca bineinteles ar merita. Dupa oricine nu.Trebuie sa imi dea tipu' de inteles ca ma place sau alte chesti pe acolo, ca sa il iubesc si as fi dispusa sa fac orice ca sa fiu cu el.Pe scurt as lupta pentru dragostea noastra...dar u?

28 răspunsuri:
| Liviucu a răspuns:

Normal? Eu sunt genul care se asteapta curtat si nu cel ce curteaza. Astazi se interpreteaza foarte gresit, daca un baiat se da la o fata, aceasta il poate privi ca fiind un tip neserios. Asa ca eu unul stau in banca mea dat fiind faptul ca nu duc chiar deloc lipsa de fete. Am de unde alege si aleg doar spuma. happy
Asa ca sa nu iti fie rusine, daca e baiat cumintel si iti place de el, nu lasa timpul sa treaca... happy

| raducanumihaela explică (pentru ioana21S):

Povestea mea e mai lunga, eu fac asta de ceva timp...dar degeaba cred sad

| Trolli a răspuns:

Sa alerg dupa el? Poate ii dau de inteles ca imi place de el, ca am unele sentimente, dar nu insist prea mult. Daca vad ca nu mi se raspunde la fel, incerc sa il las in pace. Nu vreau sa par obsedata, hahaha.

| ioana21S a răspuns (pentru raducanumihaela):

Atunci mergi mai departe fara nici o problema cu fruntea sus.Doar esti tinerica nu are rost sa iti irosesti timpul cu "nimicuri".

| raducanumihaela explică (pentru Liviucu):

Mersi pentru sfat :*

Pffffff mai greu tinand cont ca ne iubim de 2 ani

| Jackul336 a răspuns:

Nu e normal sa alergi ci sa mergi ca la sah din pss in pas sa ajungi la telul cuvenit

incearca sa l inviti la plimbare

""ne iubim"?/ sau doar il iubesti? Daca va iubiti aman2 de ce alergi dupa el?

Pentru ca el s-a suparat p mine din cauza mai multor chestii...

| Girlikeaboss a răspuns:

Daca il placi cu adevarat si crezi ca ai incredere in el ...atunci Da! Fara sa risti nu castigi!

Ehhh...asta e alta treaba ...de ce nu stai fata in fata sa lamuriti cum stau lucrurile? Dupa 2 ani cred ca meritai asta.un 10 min acolo sa va spuneti ce simti

300 km distanta

| Trolli a răspuns (pentru raducanumihaela):

Pai daca ai gresit, atunci alearga dupa el, ca e vina ta! laughing

| soricelulRulz a răspuns:

Depinde cat de exagerat este acel "alergat" in mare parte nu e cea mai ok chestie dar sti cum se spune "in draoste si razboi totul este permis"

| raducanumihaela explică (pentru Trolli):

Pana cand?

| Ofiintă a răspuns:

Buna,

Daca fata este innebunita dupa acel baiat, bineinteles ca va face tot posibilul astfel incat sa-l convinga!
Este un lucru obisnuit, adica fetele nu mai sunt ca si pe vremuri incuiate in casa si asteptandu-l pe Fat Frumos pe cal alb.
Exista situatii si situatii, dar daca nu merita usor, usor fata respectiva ar trebui sa se lase de acest obicei indiferent de cat de mult il place pe baiat!
Numai bine!
pa, pa

Imi pare rau pentru tine draga mea.Atunci. zic sa treci peste toate, cu toate ca stiu ca iti va fi greu dar trebuie sa fi puternica.

mersi pentru raspunsuri.te pup:*

Placerea e de partea mea scumpo.Chiar imi pare rau pentru tine ca suferi din dragoste... dragostea asta, la inceput tot roz si dupa negru.

| Trolli a răspuns (pentru raducanumihaela):

Pana cand consideri tu ca trebuie sa alergi dupa el, depinde ce ai facut si cat de grav a fost acel lucru.
Dar nu trebuie sa te umilesti, daca vezi ca nu vrea sa mai auda de tine, trebuie sa intelegi.

| raducanumihaela explică (pentru Trolli):

Ok mersi :*

Da sa stii ca asa e...
app cati ani ai? eu am 16 :*

18 anishori.multi inainte

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu prea, în general băieții ar trebui să facă primul pas, iar fata să încearcă să se împrietenească, să îi mențină dispoziția bună. Mi se pare că persoana respectivă s-ar umili cam mult. Și din păcate, și eu am făcut greșeala asta și-mi pare rău, dar nu pot să spun că m-am învățat minte.

| rikkimady16 a răspuns:

Nu si nu. nu mi se pare normal pentru ca baiatul trebuie sa faca primul pas si am vazut un rapsuns cu "daca baiatul alearga dupa o fata pare nesimtit" nu pare doar daca face lucruri nesimtite, dar daca iti da de inteles ca te place prin gesturi frumoase atunci o sa fie apreciat de catre fete. baietii care se lasa curtati mi se paar niste femei, parerea mea, nu vreau sa jignesc pe nimeni. nu imi place nici sa dau semne ca plac un baiat daca el nu ma place. atunci cand el face primul pas il fac si eu dar pana atunci sa stiu ca mor fara el ca nu ii zic nimic happy cam asa gandesc eu "fa tu un pas si eu fac 10" nu stiu daca este bine sau rau, dar eu merg pe acest principiu si nu o sa renunt la el.

| Onn3 a răspuns:

Probabil

| ჯpLaNe a răspuns:

Daca sentimentele sunt puternice este normal doar sa nu devii sacaitoare. si la un momentdat sa-l intrebi daca simte ceva pentru tine ca sa nu fie ceva in zadar

| LovellyAngel a răspuns:

Nu prea sunt de acord cu asta, pentru ca mai devreme sau mai tarziu va folosi asta impotriva ta. De exemplu eu i-am aratat de prea multe ori ca tin mult la el, si dupa stiind asta m-a facut sa sufar... Deci, mai bine nu, dar faci cum vrei, daca tu crezi ca merita...