Eu zic ca nu. Dumnezeu are ceva penttu noi in fiecare zi si de aceea ne trezeste dimineata insa asta nu inseamna ca toti avem suflet pereche.In Quatar cate suflete pereche au aia? ..sa fim seriosi.
Da, mereu vor fi si persoane care cred astfel sau care nu cred.E de asteptat sa le respecti viziunea, oricare ar fi, chiar daca nu consideri ca se aplica pentru tine.
Dumnezeu ne-a dat liber arbitru dar și anumite preferinte înnăscute care sa ne facă sa ne simțim atrași mai degrabă de un anumit gen de oersiane(de exemplu introvertii de extroverti etc). Când atracția e reciproca și amândoi decid sa între în aceea relație, pentru a fi relație împliniți are pentru amândoi contează cât de mult se dedica fiecare sa trăiască principiile Creatorului pentru o rekatie: sa se dedice unul altuia prin căsătorie, sa nu se însele, sa caute în mod activ binele celuilalt, sa nu.il refuze sexual, sa crească împreună copiii, etc. CSLeuis spuneragiste înseamnă să ramai lângă Cuvantul pe care ti l-ai dat. (pentru toată viata. Dacă ne dedicam amândoi planului Creatorului pentru căsătorie, nimeni nu ne poate sta împotriva.
Cred ca dacă ești un ok ce poți sa convietuiesti cu cineva ai și un suflet pereche pe undeva.
Chestia asta e cu du-te-vino pentru că pe de-o parte, daca vrei îți găsești pe cineva, însă sunt și persoane care nu sunt pregătite, ori nu vor relații și se dedica divinității (călugării de exemplu)