anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mai este cineva caruia i-ar placea sa corespondeze prin scrisori cu persoana iubita, dincolo de noua tehnologie, sa astepte cu nerabdare gandurile asezate in pagina, sa tresara la primirea lor?

14 răspunsuri:
| SorinTudor a răspuns:

Da! pensionarii laughing in sec XXI sa mai scrii scrisori de dragoste e cam ciudat laughing sunt o gramada de alternative (Wats-up, facebook, SMS)...si dureaza cateva secunde nu zile/luni sa se primeasca o scrisoare.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am facut asta, mi-a placut pana s-a imbatat postasul si a pierdut scrisoarea ei catre mine.Eu m-am ofticat rau si i-am mai scris una si ii ziceam acolo
"dupa ce ca mi-am luat o caruta de plicuri in plus si am ramas cu ele pe cap, acum nici nu imi raspunzi inapoi. Daca era sa fim impreuna cred ca nici nu-mi raspundeai la usa cand veneam de la servici, inghetat, zgribulit.Asta e ultima scrisoare, sa-ti fie rusine ca nici macar nu stii sa scrii corect romaneste, iar tremuratul acela de pix pe foaie nu se numeste scris ci parkinson.Nu vreau o relatie bazata pe hieroglife la distanta. Daca voiam asta ma duceam la piramide.Adio si cauta-ti alt decriptor!"
Dupa ce-am aflat eram tot numai pisi in sus pisi in jos, prin scrisori, puneam si petale de trandafir, dar n-a mai mers.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Arta scrisului se așează pe hârtie!
Pa, pa.

| Alcyon a răspuns:

Da, cred ca e ceva romantic. Nu stiu insa cati ar fi dispusi sa stea sa scrie scrisori si sa mai cheltuiasca si-o poala de bani, doar de dragul artei.

| njohn a răspuns:

Nu prea cred

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce rost are sa scrii scrisori? Stai o saptamana pana o trimiti, inca o saptamana pana primesti raspunsul si pentru ce? Mai bine ii dai un telefon, ii auzi vocea, se mai duce dorul, bla bla bla.

| MandrilaVasileRadu a răspuns:

Cu toate ca nu am mai facut asta de vreo 10 ani sincer mi s-ar parea ceva interesant si special intr-o lume tehnologica. happy

Ideea e sa ai cu cine face acest lucru.
In primul rand trebuie ca ambii sa scrie corect gramatical.
Oricum mi-e greu sa cred ca mai exista asa ceva in ziua de azi.
Din pacatewinking

| Somebodyღ a răspuns (pentru MandrilaVasileRadu):

Si mie mi-ar placea foarte mult, eu sper ca mai exista inca, fie ei si asa rataciti pe ici pe colo happy

| MandrilaVasileRadu a răspuns (pentru Somebodyღ):

Si eu happy

| Demonull a răspuns:

Ar dura prea mult. poșta e. poștă...
Fiecare perioada cu felul ei de comunicare..De ce să ne chinuim când avem tehnologia? Lucrurile romantice au rămas chiar dacă nu mai scriem scrisori trimise prin poștă ca în vremurile trecute. happy

| Exilee a răspuns:

Da-mi mie adresa ta ca-ti trimit eu happy

| Anonimgirl111 a răspuns:

Tehnologia a reusit sa stearga multe din bucuriile de altadata. Scrisoarea are magia ei. Privesti buclele, modul cum sunt inclinate cuvintele, scrisul apasat sau nu, iti imaginezi persoana draga aplecata asupra colii, cauti amprenta mainii si dincolo de litere citesti ganduri, framantari, emotii. Scrisoarea e vie, traieste de la primele randuri si pana dincolo de ingalbenirea hartiei.
Da, mi-ar place sa primesc scrisori.

| Somebodyღ a răspuns (pentru Exilee):

happy

| Loredana_Lavinia_1994 a răspuns:

Da, eu! happy