Mai exista fete serioase in ziua de astazi, dar cele mai multe sunt pe interes. Ai pus intrebarea asta la misto?
Da, dar sti ce te rog cand gasesti una da-mi de stire sa o cunosc si eu
Crezi că o fată serioasă s-ar uita la unul care habar nu are să scrie?
De ce sa nu existe? Exista in aceeasi masura in care exista si baieti seriosi, poate ca, fetele au o pondere mai mare.
Da, exista fete serioase. Sa le vezi ce serioase sunt atunci cand iti sparg banii de pe card.
Exista.
Primesc zilnic foarte multe mesaje de la asemenea fete,cunosc multe si personal,toate au ales sa fie singure sau,cel mult, se straduie sa iasa dintr-o relatie care le distruge psihic...
Si cand le indemn sa priveasca in jur,imi replica toate ca in jurul lor e pustiu,baietii seriosi nu mai exista...
Ma necajesc mult sa vad atatea tristeti,cand de fapt, ar fi atat de simplu sa fie cu totii fericiti!
Da, fete serioase exista, te asigur.
Si baieti!
Mai ramane sa va intalniti unii cu ceilalti, ma mahneste grozav atata ghinion!
Cauta si dincolo de lumea asta, intra intr-o alta lume. Cunoaste si tu altfel de fete, e normal ca nu sunt serioase din moment ce tu te uiti dupa cele care arata bine si sunt fraiere dandusi parul peste spate in trafic. Crede-ma, daca vei cauta vei gasi sau cel putin va veni o tipa pe placul tau intr-o zi.
anonim_4396 întreabă:
Cristian84 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
liviut_2227 întreabă:
gelu89cta întreabă: