| Cumvreu a întrebat:

Mai exista persoane ca și mine care este gay
Și nu se acepta asa

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar de de ce nu te accepti? Daunezi cu ceva mediului inconjurator?
Iti recomand sa discuti la un psiholog...sau nu.

Deci nu intereseaza pe nimeni cu adevarat ce-ti place tie dpdv sexual. Societatea sau lumea din jurul tau are anumite asteptari de la tine, insa nu esti obligat tu sa oferi vreo garantie. Trebuie sa cresti mare si frumos, sa mergi la scoala, sa iei diplome, sa te angajezi si sa iei bani, sa mergi la biserica duminica sau macar de marile sarbatori, sa te casatoresti, sa torni niste plozi, botezi copilul intr-un cazan cu apa la temperatura lacului glaciar, evident contracost la biserici, sa te uiti la meciuri si sa ai prieteni tembeli heterosexuali cu care discuti doar despre politica si fotbal. Frumos ce fac 90% romani, nu?

Mda, oricum, in viata asta de om conteaza sa produci ceva, iar sa produci copii nu e neaparat cea mai mare realizare pentru oricine, sunt destui care se inmultesc ca pestii, oricum planeta devine tot mai suprapopulata, chiar daca nu se simte in Romania. Acum e normal ca un parinte sa-si doreasca ca odrasla lui sa devina la randul ei parinte, dar chiar mai conteaza si alte lucruri, nu doar nuntile stresante si nepotii.

Parca tot tie ti-am mai raspuns de curand pe tema asta.
Intelege ca nu intereseaza pe nimeni orientarea ta sexuala, cel putin pe nimeni strain sanatos la cap, nu prea e cazul romanilor unde conteaza mai mult capra vecinului si toti trebuie supusi unei "normalitati".

Tu cauti vreo consolare, ca sa te simti bine asa diferit cum te stii. Ei bine, intelege ca daca iti place sa iti pice secera lunii in Uranus nu e motiv de panica sau de depresie.

Totodata, repet, posibil sa fie doar o faza. Impaca-te si cu gandul ca esti liber sa fii cum vrei. Azi cu fete, maine cu baieti, poimaine cu tine insuti...nu te mai limita la gandul ca tu faci ceva gresit. Sexul e ceva supraestimat/overrated. Nu te defineste ca om.

22 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Maskoff a răspuns:

...Dar de ce nu te-ai accepta dacă asta te face fericit. lasă părerea altora deoparte.
Persoane atrase de sexul opus, mai sunt logic

| Samariteanul a răspuns:

Nu,imi pare rau

| Jacatore a răspuns:

E clar fratelo uitate la fete si chiar daca nu o placi daca te place pe tine accepta si pune-i mana la zona intima ea sa puna mana la zona ta intimia vezi cum iti trecea boala gay-ului

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Voi am impresia că mulți sunteți "ghei" că e la modă acum de ceva vreme... Căutați atenție de fapt și nu știți nici cine sunteți și ce vreți. Oricum, nu e vina voastră să ajungeți să credeți așa, ci a societății din ziua de azi și a kkatul ui de mass media și tot ce promovează... și părinți idioți, ignoranți care probabil nu știu că nu vă este bine. Dacă nu era "gay" era altceva, diferă de la generație la generație, atât că asta ați nimerit acum.

| Cumvreu explică (pentru Kevlar):

Va place sa judecați oameni dar voi nu va uitați la voi?‍♂️?‍♂️

| Cumvreu explică (pentru anonim_4396):

Nu este la moda nimic
De ce comentezi daca nu sti despre ce este vorba
Vedeți de viața ta și nu o strica pe altuia fie care persona face ce vrea și nu cred ca ești in măsura sa ma judeci pe mine când

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Cumvreu):

Daca dupa ce am facut mai mult o observatie tu te simti judecat si oprimat si ai impresia ca ma doare la nu stiu cati metri mai in spate despre ce faci cu viata ta, asta-i semn ca tu de fapt iti impui singur ca vrei sa fii "contra" si vrei sa iesi in evidenta. Tipi practic in gura mare " aoleoo lupul!" cand de fapt lupul nu-i acolo... Stai linistit ca nu te opresc nici eu, nici nimeni altcineva sa te f*** in c*r si sa-ti si placa. Succes chiar! Inca unul la scadere din fondul genetic. Nu te pui impotriva mea exact cu nimic, doar impotriva naturii.

| Cumvreu explică:

Nu sti nici măcar sa scrii domne ferește

Dacă vrei sa stii nimic din ce ami spui nu ma afectează. Finca nu faci 2 bani
Si daca tot vrei sa stii sunt activ

| Cumvreu explică (pentru Kevlar):

Ati Place sa ei problema in gura de vorbești fără cunoștința de cauză
Vai de ține mie mila de famila care ti a dat viața ca a făcut un mare prost

Așa cum spune și numele tău distrus te reprezintă

anonim_4396

Nici un ti-am raspuns ca sa te afectez Doamne fereste, afectat deja esti. Ti-am raspuns doar din mila, fiindca esti un copil speriat si disperat dupa atentie. Atat ca ceri atentia gresita, daca vrei s-o iei ca pe un sfat... daca nu, ia-o cum vrei (aa pardon, stai asa, ziceai ca esti "activ", scuze - nu nu eram curios, dar in fine)
Cat despre cati bani fac eu, e irelevant si relativ in functie de persoana cu care interactionez.

anonim_4396

Ma reprezinta si de asta mi-am facut initial cont pe site, in speranta sa primesc un sfat, poate putin ajutor. Si evident recunosc ca asta sunt si stiu ce vreau... (p1zd@, ca sa fiu mai specific, femeie) Stiu unde mi-e problema si la aia caut ajutor. Intre timp mai stau si pe site pe-aici, ca tot am cont.

| Lostlyric a răspuns:

Dintodeauna am fost gay. Dintodeauna mi-au placut barbatii. Pana la urma, am acceptat ideea. Dar, cred ca vorbim de doua situatii diferite. laughing
Daca stii ca esti gay, de ce sa nu te accepti? Cei mai multi homosexuali/gay se nasc in felul asta, nu sunt influentati de cauze externe.
Sau poate ti-ai dat seama pe parcurs. In orice caz, daca esti, accepta-te asa cum esti. Altfel, nu-ti vor accepta nici ceilalti natura. Uite cate raspunsuri la bascalie ai primit. Asta pentru ca nu se deduce daca esti gay pentru ca asa se poarta sau daca TEHNIC esti gay ori, in sfarsit, daca te simti atras doar de barbati. Nici tu nu stii?
Alege o tabara si ramai acolo. Apoi, ca la poker, all in! (Scuze pentru jocul de cuvinte)

| Cumvreu explică:

Domne cât de prost pot sa fiu ca va răspund
Și daca vrei sa stii nu am spus nimic de famila ta
Si vezi cum vorbești ca eu nu ti am vorbit urat
Dar ce sa cer din parte vostra care nu aveți pic de educație

| Cumvreu explică:

Nu ați convine când vorbesc urat așa cum nici mie nu ami convine
Eu nu Ti am cerut ajutoru tău
Așa ca mai bine ați vezi de viața ta in loc sa comentezi de viața mea

Ați mulțumesc mult de sfat mai rar persoane sa gandesca cum gândești tu
Chair ai dreptate in tot ce ai scris mai sus