Nu nu e de loc important poti sa fii si impotent daca pe dinauntru poti si ai un suflet bun esti dragut cu ea si alte chestttii o relatie nu e legata doar de lungime si centimetrii
Nu,nu este important... poate doar pentru o aventura ca pentru o relatie de durata conteaza caracterul.
Eu, ca fata cred ca e tampenie, parerea mea. "Dragostea se masoara in centimetri" HUH?, poate mai bine spus "Satisfactia se masoara in centimetri"?! Dragostea este bazata pe sentimente si stari sufletesti si nu are nimic o legatura cu acei "centimetri", chiar deloc! Ce sa faci, degradeaza si aia care scriu citatele, cred ca din lipsa de imaginatie, si creieri
Un raspuns inteligent din partea lui Kerryn bravoo, acei cm sunt doar in capul tau daca doresti daca nu sunt poti sa te multumesti si cu 10 cm
Mai nou si banii se masoara in centimetrii, adica o caramida cu bancnote de 500 euro 20 centimetrii
Poate pentru unele fete e importanta chestia asta, eu fiind baiat nu prea cred asta.Depinde de persoane.Nu cred ca e important atata timp cat cei doi se iubesc.
Crezi ca conteaza asta? daca sa zicem apare unu de cu ++ de u-1-m hmm...ce face cu ea? deci nu conteaza.