| DaniAdrian a întrebat:

Mai sunt cateva saptamani din aceasta vara. Va-ti porpus sa faceti ceva asa pe ultima suta de metrii? Ati reusit sa faceti tot ce v-ati porpus vara asta? Ce nu v-a placut la vara din acest an?

11 răspunsuri:
| Stassy a răspuns:

..Nush dc da' mie vara asta nu mi-o placut.Pur si simplu, da' la ce faceam anii trecuti, da' vara asta o fost prea... obisnuita, prea simpla.

Chestia e k, am facut ceva chestii interesante totusi, deci nu pot spune ca vai super naspa.
Am mers 1500 de km Prin Centrul tarii, am invatat sa inot, m-am dat cu tiroliana - de 2 ori happy- am jucat ascunsa prin toate pensiunile de aici, am urcat la 2105 de metri altidudine, am vazut Ceahlalul, L'am batut pe framiu la biliard, si pe tata, mama, vecina, si inca 2 fete, am dat vreo 50 de petreceri pe ascuns si m'o prins odata happy, am aruncat pungi de apa pe oameni de la etaju' 4, am facut un razboi cu apa [ chestia e ca am fost doborata de 20 de copii de 5 ani.on the phone, la o pensiune am dat de doi indragostit care faceau chestia aia in patlaughing, era sa cad de pe Rarau...sh atata tin mintehappy

mmm...am facut eu ceva.

Chestia e ca mai aveam multe si nu'mi ajunge timpul crying

Insa la un singur lucru m'as opri sa'l fac happy

Mi'as dori sa fac Bungee jumping laughing

| Demonull a răspuns:

1.sex 2.nu.3.prea scurta

| SupraDozaDeVise a răspuns:

Din pacate dasad Se termina si vara aceasta..Si cand ma gandesc cat de mult am asteptat vacanta..eram in clasa a 8-a, aveam examenele, stress, tot! Si da, sigur ca mi-am propus sa fac cevabig grin Sa merg la mare! :X Niciodata nu am fost la mare, si abia astept! Mi-a palcut ft mult vara asta, doar ca a trecut ft repede sad Acum..sunt boboacabatting eyelashes! Tu cum iti petreci ultimele saptamani de vacanta?happy

| DaniAdrian explică (pentru SupraDozaDeVise):

Pai avand in vedere ca eu locuiesc la mare.....cred ca deja iti dai seama cum o sa-mi petrec ultimele saptamani din vara. Ma plimb prin statiuni, la plaja, in VAMA VECHE, distractie nonstop.

| SupraDozaDeVise a răspuns (pentru DaniAdrian):

Pfai, imi dau seamahappy Bine-ti mai merge.

| DaniAdrian explică (pentru SupraDozaDeVise):

Asa e, mersi. Imi merge mai putin iarna deoarece se face incredibil de frig, dar ma incalzeste peisaju cu marea inghetata.

| SupraDozaDeVise a răspuns (pentru DaniAdrian):

Cu siguranta e superb acolo happy
Take care!

| MouSSEauChoColat a răspuns:

Ahh! Ce ma streseaza intrebarea ta!laughing
Doar cateva saptamani?! Eu n-am niciun chef de scoala...
Cum ramane cu maratonul meu de filme de groaza, sau mai bine zis de tipat?!
Pe ultima suta de metri nu mi-am propus nimic pentru ca nici macar nu mi-am dat seama ca mai e atat de putin din vacanta! La naiba! Ce repede trece timpul!
Macar am fost la mare, deci asta as putea bifa ca ceva ce am reusit sa fac din ce mi-am propus.
Ce nu mi-a placut la vara asta e ca am stat prea putin la mare!laughing
Da doamne ca vara viitoare sa fie mai lunga!

| MouSSEauChoColat a răspuns (pentru SupraDozaDeVise):

Te inteleg la perfectie!happy Si eu am terminat a opta si am crezut ca vara asta va fi cea mai tare: fara teme, numai dstractie! Logic ca nu a fost chiar asa!
Iti doresc sa ti se indeplineasca dorinta si sa ajungi si pe la mare!

| SupraDozaDeVise a răspuns (pentru MouSSEauChoColat):

Multumesc frumos happyMult succes in clasa a 9-a!

| MouSSEauChoColat a răspuns (pentru SupraDozaDeVise):

La fel si tie! :*